Erotické masáže Praha

Denisa – Rabbit Hall

Návštěva včera odpoledne, první ten den. Mix za standardních 1800 / hod.

Hned na úvod: pokud to tu čte někdo z RH, přefoťte jí, ve skutečnostni má zadek aktuálně mnohem hezčí, vymakanější a pevnější, než na fotkách z webu podniku.

Co se týká ostatního, tak fotky nesedí taky co do barvy vlasů, má akuálně o trošku kratší a jinou barvu (světlejší). Ale není to ke škodě. Na fokách také neuvidíte hodně tetování a piercing v bradavkách. Oboje mi vždy trochu kazí zážitek, ale to není kritika Denisy, mám to tak o všech.

Denisa je dobrá masérka, Češka, komunikativní, vtipná a snaživá. B2B sice nemá tak vychytané, jako některé kolegyně, ale ono po Barbaře je cokoliv těžké srovnávat nebo se jí přiblížit. Moje chyba, že jsem si neřekl o „koníčkování“ nebo libání, tomu prvnímu by vyhověla určitě a tomu druhém možná v závěru také,  lidsky jsme si docela sedli, takže o to příjemnější to bylo. Aktivitám dole se nebrání a patří mezi ty, které si tam nechají i lehké náznaky in, takže tato část super. Vlhnutí hezké a pochopitelně nehrané :), zvukový projev sexy a příjemný.

Vcelku důležité info, Denisa je hodně na holky, takže pokud uvažujete o lesbi masáži se dvěma, určitě vezměte jí + někoho, jsem si celkem jistý, že i netýkavější kolegyně rozrajcuje. Kladně zmiňovala Sakuru a tuším Ellu nebo Emily jako jistotu hodně dobré akce.

Velkou pochvalu dávám za snaživost, měl jsem ten geniální nápad, že bych se udělal dvakrát, i když jsem toho v posl. dnech moc nenaspal a skoro to podruhé zvládla 🙂 Každopádně se snažila víc, než bych čekal, vzala to jako výzvu a musel jsem to ukončit já, sama by to nevzdala 🙂 Snaživost u téhe holky nebude asi nikdy chybět, je dost energická. Aktivitám dole se nebrání a patří mezi ty, které si tam nechají i lehké náznaky in, takže toto super. Vlhnutí hezké a pochopitelně nehrané, zvukový projev velmi příjemný.

Příjemný zážitek, ne úplně top, ale výrazný nadprůměr a hodnoceni velmi kladné.

https://tapky.info/?3980,denisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

774 910 918

Denisa3.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx