Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Začátkem listopadu jsem navštívil Sacuru na Vinohradské. Rezervace proběhla přes WhatsApp pár dní předem. V den rezervace ráno proběhlo ještě potvrzení. Měl jsem zarezervovanou hodinu B2B masáž za 1900 Kč.

Přicházím načas. Sacura mě zdraví podáním ruky a polibkem na tvář. Sacura je mladá černovlasá dívka menší postavy s asijskými rysy. Má velká prsa, přírodní, trochu volnější, ale přírodní.

Nabídnuta společná sprcha, kde proběhlo první společné seznámení. Umyla mě důkladně, já jsem si hrál zatím s jejími prsi. Poté mi ho začala honit při poloze zezadu ve stoje a zadečkem simulovala přírazy jako při sexu, já jsem jí držel její prsa a při této poloze jsem poprvé kapituloval.

Následoval masáž na břichu, byla docela dobrá. Nejlepší byla masáž zadní části nohou a zadku, nezapomněla promasírovat lehce i koule. Poté po mě klouzala, když dojela prsama ke krku zavzdychala mi do ucha, občas byl jemný polibek, chvílemi držení za ruce. Po asi 20 minutách otočka na záda. B2B stále hodně kontaktní, oční kontakt, vzdychání, občas polibek na tvář a ucho a při klouzání používá ty svoje prsa a pěkně nimi masíruje penis. Poté se otočila do polohy 69 a já jsem jí hladil po zadečku a jemně dole. Ona mi ho honila a simulovala orál. To jsem dlouho nevydržel a udělal jsem se podruhé. Ona mě otřela a ještě zbývala trocha času, tak jsme se chvíli společně tulili v objetí. Poté následovala společná sprch a rozloučení se polibkem na tvář. Celková doba dodržena, odcházel jsem přesně po hodině a dvou minutách.

Za mě spokojenost, Sacuru bych doporučil. Klidně bych si masáž s ní zopakoval, ale vzhledem k široké nabídce dívek zkusím příště jinou.

https://tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

sacura_02-1.jpg sacura_05-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx