Erotické masáže Praha

Kristina – Red massage

Tel. 773 88 44 99  Ul. Americká u nám. Míru

Původně jsem přemýšlel o Dině z Wenzigovy. Pak jsem zkouknul stránky Redmassage a díval se, kdo včera (úterý) pracuje. Karolína ani Anna ne. Tak měli na stránkách: Angelina, Angel, Izabella, Iren, Kristina, že 15.11. masírují. Výběr z pěti.

Jenže v čase mé návštěvy dopoledne, byly k dispozici jen Kristina a Iren. Nevím, jestli se pak dostavily ostatní dívky. I když jsme docela přetáhli, žádné jsem neviděl, ani neslyšel. Nejdříve mi padla z fotek do oka Iren. Jednu její fotku přiložím ke třem Kristiny, se kterou jsem si nakonec fakt masáž užil.

Píšu a objednávám přes jejich online chat na webu, pak přes whatsapp. Komunikace s manažerkou ok. Beru happy hour, tělo na tělo (B2B) za 1800/h. Které mají od 10.-15.hod. Extra služby většinou beru podle sympatií, až na místě.

Píšu, že jsem před vchodem a zvoním na zvonek č. 1. Asi minutu nic, mezitím vylezl asi místní obyvatel, pozdravili jsme se a jdu chodbou a volám, kam jít? Nasměrován rovně, za dveře do dvora a hned vlevo, za nimi po pár schodech dolů, další dveře a zvonek.

Zvoním a po pár vteřinách, otevírá šťíhlá blondýnka, šibalský pohled i úsměv, oblečená jen v slušivém černém bodíčku a lodičkách. Podává mi ruku, polibek na každou tvář, hezky voní a jdu za ní, směr recepce. Prohlížím si tu prdelku a už mi v něm brnká.

Tam stojí v černé košilce, těsně pod zadeček Iren, na první pohled pro mě, holka jak břitva s vyřídilkou-hezká, hubenítko, černé vlasy jak uhel. Koho z těch dvou si prý vyberu, ptají se obě. Ta výřečnější se mi snaží vecpat, ať si vezmu obě. Ale kdepak, ne ne. Beru blondýnku, vycáluju jí osmnáct stovek a jdeme na pokoj.

Tam, jelikož mi říká, že jsem první u ní na masáži, je mi sympatická a furt se culí. Od přivítání, stále oční kontakt i konverzace fajn. Beru extras francouzský líbání 500 i mám chuť po ránu, na voňavou kundičku, tak i lízání za 500.

Povídáme si, svlékam se. Ona otevírá skříňku, podává mi ručník a ptá se, jestli jdu do sprchy. Říkám jasný, ale s tebou! To nečekala, ale souhlasí uculí se a že se jde taky svléknout a přijde pro mě.

Za minutku je zpět, jen v ručníku a vede mě do sprchy. Zase mi v něm cuká, při pohledu na ní a vůni, která se za ní line. Sundaváme si na vzájem ručníky, vidím ta krásná kůzlata, pevné dvojky, bych řekl. Bradavky jako perličky, růžový pěkný. Kundička zavřená, nepyskatá hezká a mě už houpne. Vlezeme do sprcháče, zaklapneme průhledné dvoukřídlé dveře a začíná vzájemný omývací rituál.

Umí dobře česky, ptám se odkud je. Říká z Charkova. Už je tu dýl, že už během covidu, když začalo omezování. Takže asi skoro tři roky. Dřív dělala v hotelu, pochopil jsem pokojskou. Komunikace fajn, rozumí mi i já jí. Mydlíme se, omýváme, mě stojí, ona se tulí prdelkou, provokuje. Nasměruje proud vody na stěnu. Já hladím prsa, zadeček, hebký mladý tělo. Jemně zajedu mezi nohy a hraju si už ve sprše, cítím že maže. To mě nabudí ke stříkanci, ale šikovně to utnu. Nechtěl jsem, jako s Miyou v cukrárně cákat, tak brzy.

Menší vsuvka, když vzpomínám na Miyu. Nelhala mi, že chce delší dovolenou a fakt tam je u ní: že má dlouhodobou dovolenou na profilu. I nad ní jsem včera uvažoval, že dám opáčko, ale je fuč. Takže holku šikovnou, jsem vychytal jako jeden z posledních.

Doumyjeme se s Kristinou a jdeme na pokoj. Na mé přání stišila hudbu, upravila osvětlení, zapálila svíčky, dolila mi vodu. Pak říká, že si můžu udělat pohodlí na břiše a já: Sedni si ke mě nespěchej, chci si tě užít a líbat se. Opět se culí, sedne si na futon ke mě. Ona nohy kolem mého zadku a to samé i já. Zaklesneme se v sedě do sebe, hladíme, líbačka a chvíle jak se svou holkou. Nazval bych to klidně GFE. To trvá asi pět minut, já v pozoru a už si chci užít olejový relax. Tak si udělám pohodlí na břiše, abych si ho nezlomil a nechám se hýčkat.

Masáž super, holka umí. Spíš něžnější, ale když jsem si řekl kde, tak umí i na přání zatlačit. Zrcadla tři, ale dvě z nich blbě umístěna. Jen v jednom jsem si užíval pohledy na zadeček a kundičku. Pak hlavně na zádech. Když mě masírovala, klouzala se po mě a šikovně nastavovala.

Ještě na břiše, když občas jemně použila nehty, jsem měl husinu a kroutil se v tu chvíli, jak žížala a ona na to: To dobře? Já ano, pokračuj. Když se při masáži blížila k hlavě, líbala krk, tvář, ucho. Kde uměla a nezapoměla decentně zavzdychat. Asi v polovině času říká, ať se otočím na záda. Já ok, ale převzal jsem na chvíli otěže a hrál si s ní. Pár minutek jí lízal, pěkně přirážela, kroutila pánví a tekla, mňam. Přibližně zase pět minut masíroval já jí. Co si pochvalovala a užívala pode mnou s nohama do praku, kolem mých stehen. Poděkovala, že to bylo super a stalo se jí poprvé. Aby se kluk, aspoň chvíli věnoval jí.

Po mém věnování se jí, opět převzala iniciativu Kristina a užíval jsem si to zase já. Myslím tak 15.až 20.minut to trvalo. Při každém přiblížení ke mě, dost intenzivní francouzský líbání. Líbala se hezky, jak říkám, měl jsem pocit, jako se svojí holkou. Ke konci seance, mi ji vystavila na čtyřech a já věděl, že bude brzy vymalováno. V jednu chvíli mi to přišlo, jak něžně si s ním hrála, že je to klasická 69 a má mě v puse. Lízal jsem tu hezkou, voňavou kundičku, zajel povrchově prstem při lízinku i na análek. Krásně u toho vzdychala, myslím si, že nepřihrávala. A když jo, slušný divadlo, ale to si nemyslím. Řekl bych, že jsme si sedli a bylo to spontánní a vzájemný.

Za chvíli sříkanec, jak když bouchne šampáňo, prsa, krk a bříško, měla ode mě pěkně pocákaný. Utřela se, pak si lehla ke mě, jednou rukou utírá mě a druhou hladí. Nespěchá, nechá vše doznít, povídáme si o všem možném a pak se společně zvedneme a jde se na druhou sprchu. Kde se zase vzájemně s úsměvy vymydlíme od oleje a mýho cákance. Když se utíráme, prítáhne si mě a zašeptá do ucha: Ty džentlmen a dá pusu na rty.

Srhnuto. Věk 27.let podle mě sedí. Postava i fotky určitě. Na pokoj mě zavedla 10:24 a z něj jsem vyšel v 11:58. Placena hodina, takže si to umíte spočítat, jak dlouho trvala má návštěva. Takže vlastně 94.minut na pohodu a vlastně zdarma lízačka i líbačka, když mají v happy hours 90.min, za 2800.

Smajlík pozitivní, usměvavý. Celkově vydařená akce s fajn příjemnou holkou. 1/h 1800 plus 500 frensch kissing, plus 500 lízání (pussycat).

Jediný co bych vytknul, že nebyly k dispozici všechny dívky, které měli ten den na webu, že tam jsou. Nevím, třeba byly až po mém odchodu, ale to už zjišťovat nechci a nebudu. Hodnocení za mě super, vydařená akce se sympatickou holkou.

Tel. 773 88 44 99

admin edit: https://www.tapky.info/?4122,kristina-red-massage-773-884-499-773884499

kristina2-1.jpeg kristina3-2.jpeg irenred-3.jpg kristina-0.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 prosince, 2022 20:31

Hello Mr Poirot.
I would like to write you a couple of things regarding the Massage scene here in Prague so if you want Please contact me at my email: fredrikfogelberg@hotmail.com

And prozim, Please write in english.
All the best! /Your Svedska friend Fredrik

8 prosince, 2022 20:33

I have really enjoyed especially your reviews, that’s the reason I contact you 😊

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx