Erotické masáže Praha

Dominika – Matahari Salon

Moje premiéra v Matahari. Tomuto salonu jsem se dlouho vyhýbal kvůli vysoce nastaveným cenám. Bál jsem se toho, že pokud by tam masáž nebyla dost dobrá, tak bych zůstal dvojnásobně nasraný, že jsem zato tolik vysolil. I některé recenze nasvědčovaly tomu, že se nemusí jednat vždy o luxusní zážitek. No jiné zase naopak. Tak jsem si dal záležet na výběru masérky. Moje rozhodování trvalo pár týdnů 😀 Nakonec to vyhrála Dominika, díky pozitivním recenzím, zajímavému věku a proporcím. A hned prozradím, že to byla výborná volba!

Pobočka na Truhlařské ulici, vstup označen, ale malý jako do nějakého minimarketu, dveře otevřené, takže jsem ve vteřině uvnitř. Vítá mě vysmátá recepční, na co nejsem úplně zvyklý. Dominika přichází do 3 minut. Ve tváři je vidět, že už má cosi za sebou, ale stejně i na mé. S úsměvem mě odvádí do masážní místnosti, přičemž dáváme základní pokec. Domluvíme se na masáži body to body 60 minut za 2300 kč. Do sprchy jdu sám, ale Dominika mi slíbila, že po masáži dáme společnou. Tak dobře. Prostory jsou to pěkné a po zalehnutí na břicho si jako první všímám, že to zrcadlo podél matrace je tam nainstalováno naprosto dokonale. Je v něm vidět opravdu všechno a nemusím si nijak lámat krk. Konečne!

Dominika se vrací a zapíná hudbu, která je mimochodem jedna z nejvhodnějších k erotické masáži. Jedná se o jeden dlouhý jazzový chill out song se saxofonem, uklidňující a zároveň sexy. Paráda. Dominika shazuje ručník. Paráda. V zrcadle ji hned špehuju. S tím tělem by strčila do kapsy kdejakou dvacítku. Nevím jak to ta ženská dělá, jestli je to genetika nebo cvičení, nebo obojí, ale na její věk (udávaných 36, ale podle mě možná trochu víc) je to vynikající. I pokožku má velmi příjemnou. A ty prírodní prsa… Podvozek také nezaostává. Její dcery budou šťastné, pokud tedy nepodedí cecky po dědovi 😀

Dominika v tichosti začíná své umění od nohou k zádům. Během celé doby masáže neřekne ani slovo (kromě „můžeš se otočit“). Vychutnávám si nerušeně každý její horký dotek a příjemný jazzík (jazz jinak neposlouchám). Uvolněn jsem do pár minut, toto Dominika fakt ovládá. Její masáž je relaxační, pomalá a plynulá, ale dostatečně silná, takže to není žádné hlazení. Velice příjemné. Po ručním rozmasírování se vrhá, tedy ne vrhá, ale pěkně pomalu položí svoji krásnou výbavu na mé tělo a začíná s B2B. Přírodní čtyřky budou stále nejlepší k masáži. Blaho. Škoda jen, že s nimi nezašla až na mou hlavu a krk. Velmi dobře se na to i dívá, ale GFE se nekoná, co už. Nějaký povzdech do ucha by tomu dal ještě větší grády. Abych nezapomněl, tak občas jakože omylem zavadí rukou o ptáčka a pohladí po hlavičce. Eroticky se po mně „válí“, jak taková unavená šelma.

Otočka přesně v polovině (vidím na hodiny). Dominika se na mě usměje, ale jen na chvíli kdy se setkají naše pohledy. Těchto momentů by mohlo být více. Jinak se tak mírne mračí, ale je to spíše takový soustředěný výraz. Já se také nedokážu moc usmívat, když se na něco naplno soustředím. Takže jí to nezazlívám, protože mi to vrací krásnou promyšlenou erotickou masáží. Po krátké masáži nohou mi ručně postaví růžového vojáka do pozoru a následuje prsní masáž penisu a B2B. To je lahoda. Má zavřené oči, ale občas je otevře a když vidí jak si to užívám tak se hezky usmívá. Je to taková velmi elegantní erotika, takže v rámci této atmosféry se jí začnu opatrně a jemně dotýkat nejprve jen přes pás k zádům a přes boky k zadku. No a samozřejmě si konečně pohladím a otestuji pevnost jejího hrudníku. Dominika moc nedává najevo, jestli se jí to líbí nebo ne, udržuje si vlastně po celou dobu masáže lehký odstup, ale nic strašného. Zato ale dělá to, že když jí masíruji zadeček, tak si ho přisune blíž, a když přejdu na prsa, tak mi je stejně naservíruje, ať to mám co nejjednodušší. Žádné vyhýbání se dotykům či náznaky zákazů. Prostě taková trochu profi masáž, ale štědrá a vůbec ne chladná.

Řekl bych, že její specialitou je takové „válení se“ celým tělem na mém těle. Zní to trochu líně, ale je to velmi příjemné. Jemně se při tom po mně klouže a celou svojí váhou masíruje celé mé tělo a tím tlakem i kamaráda, který je po otočce celou dobu v pozoru. Já se zatím rukama věnuji jejímu tělu, objímám ji a líbám na krku. Prsa mi ale k puse velmi nenabízí, nevyužitý potenciál 😛 Pipinku jsem bohužel neviděl ani si nesáhl, ale myslím že by s jemnějším přístupem nebyl problém, ale asi bych k tomu potřeboval delší ruce.

K vyvrcholení dochází, když si ke mně klekne tak, že ji mám na dosah zepředu i zezadu, ale věnuji se hlavně jejím čtyřkám a díky kvalitní ruční práci pořádně stříkám, až tak, že mi jedno mléčné torpédo dopadne až na rameno 😀 Dominika to vidí, ale nepohne ani koutkem, zachovává tím určité dekorum i v takových chvílích. Mně by nevadilo, kdyby se nadtím i trochu zasmála. Po mém vyvrcholení ho ještě pomalu velmi příjemně dohonívá a chvíli pokračuje v masáži celého těla. Společná sprcha na konec, ale to je asi nejslabší část našeho krátkého setkání, Dominika mi jen vydrhne záda, jinak se drží dál odemně, škoda. Následuje ještě příjemný pokec s elegantní usměvavou zralou ženou při tom, jak mě vyprovází ke vstupním dveřím salonu. Platba, objetí, pusy na líce a jsem na ulici.

Moje první zkušenost s Matahari byla tedy velmi příjemná. K dokonalosti mi chybělo jen více GFE, méně serióznosti a erotičtější společná sprcha. Tak možná při opakování. Jindy bych byl kvuli tomu více kritický, ale odcházel jsem spokojený a uvolněný, protože Dominika má svůj osobitý styl masáže, který se mi líbil. O opáčku budu přemýšlet, ale nejprve musím více vydělat…

https://tapky.info/?1205,dominika-matahari-salon-773-164-811-773164811

YTys39cqnQ-1.png bWk3p6zXnF-0.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 října, 2022 15:16

Dominika se jako i některé jiné masérky dokáže víc ‚odvázat‘ a dělat víc GFE při opaccich. Napoprvé je to takové opatrnější 🙂

Last edited 1 rok před by Peters32
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx