Erotické masáže Praha

Miya – Candy Shop

Miya měla podezřele několikero dobrých recenzí, tak jsem šel taky na průzkum udělat si vlastní názor. Měl jsem nastudovaný předem přibližný průběh akce, takže nějaké zaskočení se nekonalo.

Miya je menší usměvavá bloncka velmi pozitivně laděná, čímž si mě získala hned na první dobrou. Volím akci Tantra mix (mezi námi je to v bledě modrým body to body). Jdeme do nově zkrekonstruovaného pokoje beze sprchy. Ke sprše se poté odebéřeme krátkou chodbou. Sprcha je velmi prostorná a vybízí k různým vzájemným hrátkám. Miya aktivně začíná a daří se jí v pozici s příšpuleným zadečkem celkem jednoduše mě přívést k prvnímu číslu.

Zpátky na pokoji a futonu v pozici ležmo probíhá velmi příjemná sportovní masáž, až jsem si říkal, jestli nemá nějakou masérskou školu za sebou. Vzdychání do ucha, ježdění svým tělem po mém, krása. Po otočce jsem si nebyl jist, jestlli ještě ze mě vymání druhé číslo a opravdu ano.

Miay je opravdu jedna z nejlepších masérek na trhu. Menší mínus má u mě za povyslejší prsa, ale prostě gravitace je sviňa, to už by byla opravdu moc dokonalá. Mohu všem směle doporučit. Já opakovat nebudu, mám rád překvapení v podobě nových akvizic 🙂

Jasný smajlík 🙂

1h/ 1800 Kč/ Tantra mix

https://www.tapky.info/?3869,miya-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Miya.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx