Erotické masáže Praha

Anna – studio le velour

Moje první recenze, tak sorry.

Salon na Jiraku, pred vstupem hodne lidi, kdyz jsou tam trhy, nic moc na soukromy. Pak dolu po shodech.

Anna ceka ve spodnim pradle za dverma, kouka se, az se svlecete. Fotky sedi, hubena, ale ctete dale, je vam to k nicemu.

Sprchu jen ukaze, je mala, tak ze musim sam. No nic moc, asi by slo aby aspon treba stala vedle koutu, podala rucnik, umyla zada…no v luxury to maj lepsi. Na nic se sama nepta, jen prichazi pokyny, sem si dej veci, lehni si, jsi do koupelny. Ani kolikrat to zvladnem.

Samotna masaz, bral sem 1,5 h b2b. Asi 50 min travim na brise, masiruje nohy, prsty na rukou a dost mluvi, tak jakoby pomalu, jako kdyby potrebovala tak 2 kafe se probrat. Dost nuda. Hodne se tre prsy a asi jedine, co bych pochvalil, je, ze vzdycha do ucha. Klidne na tobe ale lezi, nehybe se a vzdycha do ucha…takze zase to srazi dolu.

Po otocce prichazi zakaz hrani si s kozama (!) ze je ma moc citlive. Pri b2b. Kdy se jima o tebe tre. Tak urcite. Dole ani nezkousim, neni ani moznost, sedi daleko. Plus prichazi mechanicke honeni a konec. Pak ze mame cas tak mi masiruje zada. to me nebavi, tak me posila zase do sprchy. Tentokrat ji rikam at mi jde umyt od oleje zada. platim 2500.

Pisu prvni recenzi, protoze tu minulou tu ma dobrou a tohle sem teda necekal. Za me absolutni provar, tak pro ostatni at vi. Pry masiruje i jinde…tak sem zvedavy, kde a jak je hodnocena tam.

adin edit: https://tapky.info/?4196,anna-studio-le-velour-777-317-249-777317249

233F1991-2263-4D95-813C-537BDCC01026.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 října, 2022 21:39

My jsme šli po sobě ne? Ty vole, to snad není možný, vyhněte se prosím všichni této slečně!

10 října, 2022 14:39

Uff, tak Anka bude mít co vysvětlovat, ale nevím jestli se žena s citlivými prsy na doteky hodí na body to body erotické masáže. To je pak nepříjemné nejen pro nás, ale také pro ni. Zákaz hraní s kozama, že je má moc citlivé? To je jakoby boxer v ringu řekl „do tváře ne, mám citlivou pleť!“

Ještě ten zàkaz „hraní“ bych pochopil, ale jemné doteky/hlazení by měly být samozřejmost. Díky za varování! První recenze a velmi cenná, protože jsem o Anně uvažoval 🤭

12 října, 2022 11:09

No a už zmizela ze seznamu masérek, to se dalo čekat  😎 

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx