Erotické masáže Praha

Anna – Le Velour

Body to body/1900 Kč/1h

Návštěva cca před 10 dny. Měl jsem chuť vyzkoušet novej podnik a tak vytáčím „Le Velour“ na náměstí Jířího z Poděbrad. Vybírám si novicku Anču.

Vstup přes zvonek a jde se do podzemí, zde mě vítá 25 letá Anča. Zatím první dojem dobrý, jdeme dál do pokoje. Všude smrdí vonné svíčky, jak u vymítačů dáblá. Vůbec se mě neptá, co chci za masáž a rovnou, že 1900 za hodinu. Říkám, body to body, že? Ona zmateně, že ano.

Společná sprcha nenabídnuta před ani potom. Jdu do sprchy, všude zase smrad i v koupelně. Procházím přes zakrytou kuchyň do koupelny. V koupelně svítí schizofrenní modré světlo (proti fetkám?). Vracím se zpátky, zde už Anča odstrojená. Prsa značně povislá, na to kolik jí je, pro mě velký zklamání. Tělo vyklepaný, povolný zejména na břiše. Začíná debilní masáží rukama na nochách a to prvních 15 minut jen patlá olej. Ptám se, jestli je to opravdu body to body, potomto dotazu si na mě lehne a začne mi vzdychat do ucha, ale tak komicky, že jsem se musel v duchu smát :DD

Konverzace, ach … Ta byla dost bolestivá. Neříkám, že já jsem Enstein, měl jsem jenom jediného učitele svého Bíleho otce Kiki petru, ale z jejich mouder mě fakt bolelo. Řeknu to tak, že to není nejostřejší tužka v penálu.

Po otočce si ji mohu alespoň ošahat, ke kočce mě nepustila. Byl jsem nadrženej, tak to nebylo takový problém se udělat. Jdu do srpchy a rychle pryč. Dveře – dveře 50 minut.

Nevím, u koho byl kolega Korbell, naše zážitky jsou teda dost odlišný. Fotky jsou dost vytuněný, realita je horší.

Opakování nikdy víc, ani v čarodějním saloně. Smajlík 🙁 Lovu zdar!

https://tapky.info/?4196,anna-studio-le-velour-777-317-249-777317249

anca.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 října, 2022 17:01

Tak to je jednoznacny dail. Ale s Kiki Petrou jsi me pobavil, valecniku🤣

12 října, 2022 21:48

Chudák Anča, už není v nabídce… ;_(

13 října, 2022 05:24

Tak to byl fofr. Kdyby tahle personalni politika fungovala i v jinych salonech, tak uz jsou zavreny…Otazka je, kde se tahle nadhera vyloupne…

StudioLeVelour
13 října, 2022 10:09

Ač některé masérky na tapky.info nadávají, pro nás je to vždy spíše varovné znamení že budou mít špatné návyky. Recenzí si ceníme a když je to potřeba, konáme.

Děkuji za recenzi a věřím že příště budete pro změnu odcházet s hlavou v oblacích 🙂

J.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx