Erotické masáže Praha

Alisa – Masáže Hanka

Nejprve k podniku. Do podniku se bohužel jde dvorem a je v několikátém patře, takže anonymní záležitost to rozhodně není. Vybavení podniku slušné, ale sprcha je poměrně malá, takže ani nevím, zdali je společná sprcha možnost (já jí neměl a ani jsem se neptal).

Když jsem zvládl tu okružní procházku po dvoře, ve dveřích mě přivítala příjemně naladěná Alisa. Po mé sprše mi nabídla vodu a šla se taky osprchovat, za pár minut přišla pouze v ručníku, který jsem ji sundal a konečně jsem si mohl prohlédnout důvod proč jsem přisel – prsa. Slečna není žádná drobná teenka, ale opravdová MILFka. Fotky i míry sedí, pro mnohé bude břicho problém, já jsem tam šel za prsama (dle jejích slov osmičky), kterých jsem dostal víc než dost, ale i já bych ocenil, kdyby trochu zhubla. Prsa byla relativně pevná, ikdyž u této velikosti to úplně nejde, ale rozhodně né vyfouklá nebo přehnaně měkká.

Před masáží jsem si ještě řekl o dvě vyvrcholení. Masáž byla taková průměrná, ocenil bych, kdyby na břiše více zapojovala celé tělo a prsa, ale po pár minutách řekla, že mě nebude trápit a já se mohl otočit na záda, kde se akce zlepšila. Sama mi začala dělat titfuck, a když jsem se jí zeptal, zdali by mě takhle udělala, jen se usmála a začala lehce zrychlovat tempo, než jsem se jí mezi prsa nevystříkal. Během pauzy slušný pokec, který tak něják přešel do druhého kola, kdy po mě chvíly jezdila, pak přešla dolů, kde mě honila a foukala mi přitom na něj. Ruční práci zvládá velmi dobře. Na finále si lehla vedle mě a nastavila mi prso na cucání (zárověň mi dovolila šahat na pipinku – mám dlouhé ruce tak jsem dosáhnul). Čas dodržen. Placeno 1800/h předem.

Na masáž najdete desítky lepších, ale komu nevadí baculka a hledá něco jako jsem hledal já, určite nebude litovat (a ať si to každý podle fotek a mír rozhodne 🙂 )

admin edit: https://tapky.info/?1154,alisa-masaze-hanka-606-313-664-606313664

PXL_20220516_132642850.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 října, 2022 19:33

Na finále si lehla vedle mě a nastavila mi prso na cucání (zárověň mi dovolila šahat na pipinku – mám dlouhé ruce tak jsem dosáhnul).

Kam ti to prso nastavila ? Nekam ke dverim, kdyz potrebujes dlouhe ruce abys dosahnul na pipinku ? 😀

9 října, 2022 08:07

Z tehle recenze jsem taky trochu zmateny. Vystrikal nebo nevystrikal ses mezi ty balony? Uplne te vidim, jak ses na konci prisatej a tvoje dlouha ruka obtaci tuhle zenstinu. Proc si nesel zepredu?

Last edited 1 rok před by Andrej
4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx