Erotické masáže Praha

Erika – Rabbit Hall

Minulou neděli která byla dost deštivá, jsem chtěl trochu prohřát kosti a pomazlit se s hezkým tělíčkem. Ozval jsem se teda na RH whatsapp. Komunikace rychlá jako vždy. Nabídnuta ten den už pouze Erika. Novinka v salonu a tak si říkám proč nezkusit. Domluveno 1h body to body za 1900,-Kč. Pro mě překvapivě v novém salónu na Smíchově kousek od Anděla ul Staropramenná.

Ve zkratce k salonu. Prý nově opravený čemuž i věřím. Sprcha na pokoji akorát pro dvě osoby. Za mě nedostatek, že na pokoji není žádný věšák na bundu. Ten den dost pršelo a dávat si bundu ke zbytku oblečení není moc dobré. Futon na zemi, dlouhé zrcadlo pouze na jedné straně. Co se mi nelíbilo bylo otevřené okno za závěsem, ze kterého občas byly slyšet zvuky z ulice.

Teď už ke slečně a masáži. U dveří mě vítá nějaká jiná, komunikuje do jejich místnosti na Eriku která je mírně překvapená že ji někdo chce. Přišla mi už celkem přetažená a že se jí moc nechce. Příště musím zvolit dřívější čas a ne jít až kolem 20h. Slečna z východu s krásnou pevnou postavu. Kudrnaté vlasy celou dobu seple do drdolu, škoda. V obličeji mi dost připomínala Olgu Kurylenko, možná zvětšene rty ale nic hrozného. Musím zmínit dost výrazná tetování, jedno má přímo pod prsy na fotkách je vidět rozmazané, upravene. Měse to líbí, ale někomu by nemuselo. Nechápu tohle upravování fotek. Občas mi přišlo, že vázne komunikace asi kvůli jazykové bariéře.

Po příchodu na pokoj domluva na masáži, ptám se zda dá sprchu se mnou. Přišlo mi že se jí nechce, jdi sám já dojdu. Nakonec opravdu přišla, ale nic extra to nebylo. Ulehám na matraci začínáme klasika na břiše. Celkem příjemná masáž od rukou až po nohy. Pak přichází B2B při kterém občas zastena do ucha. Co, ale přišlo potom jsem nečekal. Začla s drobnými polibky na ucho, vzdycháním a okusováním. Tohle opravdu miluju, viděla že se mi to moc líbí. Hrála si se mnou takhle opravdu dlouho.

Otočka na záda sedá vedle mě a hned mi bere ruce abych si pohrál s jejíma prsama. B2B opět se zavzdycnahim do ucha. Opakuji se, ale tohle mě fakt bere a když mi přitom hladí penis hlásím poprvé stopku. To jsem ještě nevěděl co mě čeká. Předseda si na nohu a prsy se mi krásně tře o kamaráda dole, druhá stopka. Chvíli si s ním ještě hraje. Nakonec ulehá vedle mě, ruku dávám pod ní ona si mě natočí na bok aby měla přístup k mému levému uchu a začíná velký finiš. Okusuje je mi ucho, líbá, vzdychá a přitom mi ho krásně honí. Nic takového jsem snad nikdy nezažil. Dlouho takhle nevydržím a přichází vyvrcholení.

Otře mě, usmívá se na mě. Lehne ke mě, čekám ještě nějaké mazlení ale sotva dolehne zahlásí dost stroze sprcha šup. Hm ok…škoda že venku jsem po 55minutach. Těch 5min mazlení by tě nezabilo si říkám…Sprcha spolu, jen očistná. Platba na konci, rozloučení se a šup ven.

Musím říct, že masáž jako samotná byl super zážitek jen to mírně haní komunikace a spěch. Nejspíš ji brzy dám druhou šanci v dřívější čas.

B2B 1900,- na 60min

https://tapky.info/?4197,erika-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Erika2.jpg-0.webp Erika.jpg-1.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx