Erotické masáže Praha

Marketa – Masaze Princess

Rozhodl jsem se opět zajít k princeznám za nějakou pro mne novou dívkou. Na jejich webu jsem se nemohl rozhodnout a tak jsem na základě zdejších recenzí vybral Markétu. Všechny pozitivní, až na tu poslední. To zní lákavě. V domluvený čas stojím na značkách. Za okamžik jsem v salónu. Čekal jsem, že je dívka malého vzrůstu, ale i tak jsem byl překvapen. Na futonu to je stejně jedno .

Pokoje se sprchou jsou super. Markéta nabízí drink a společnou sprchu. Za to jsem rád a využívám. Slečna jde pro drink a já se zatím přesouvám do sprchy. Za chvíli je u mne i Markéta. Sprcha příjemná, mazlivá. Na futon se přesouvám pěkně připraven. Masáž na břiše nejdříve rukama masáž nohou, zadečku a zad. Poté příjemné B2B. Otočka po cca 20 minutách. Následuje převážně B2B masáž. Kde se i já zapojuji. Markétka i vybízí k dotekům. Toho řádně využívám. Zakončení jak tu je zmiňováno, tře se svým klínem o můj úd až do úplného konce. Toto jsem jinde zatím nezažil, musím říct že super. Sprcha na konci také společná.

Celkový čas mírně přetažen, 70 minut. Spokojenost, doporučuji.

Masáž celého těla/ 60 minut / 1 800,- Kč

https://www.tapky.info/?3322,marketa-masaze-princess-773-480-202-773480202

 

IMG_4434-Edit_web.jpg

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 září, 2022 18:36

Chtel jsem zajit, ale nechci, aby se trela svym klinem o muj ud. To driv nedelala. To jsou Barbusiny praktiky. Umela pekne honit rukou a kuzlaty.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx