Erotické masáže Praha

Anna – Luxury Grand

Moje čeština je opravdu špatná, ale chci se naučit jazyk. Pokud je tady mnoho hrozných chyb nebo je to těžké pochopit, prosím dej mi vědět – svou další recenzi napíšu v angličtině.

Anna – Luxury Grand – Nuru massage – 1h – 2200 CZK

Rezervace

Poslal jsem zprávu na Whatsapp a téměř okamžitě jsem dostal odpověď. Zarezervoval jsem dva dny předem a operátor mě požádal o potvrzení v den masáže. Udělal jsem to a dostal jsem velmi přesné informace o tom, jak se dostat do salonu. Operátor mluvil dobře anglicky. Přesnou adresu nelze v Mapách Google skutečně vyhledat. Operátor mi poslal pár fotek vchodu a když jsem tam dorazil, neměl jsem žádné problémy.

Salon

Mám smíšené pocity. Vchod není “normální”. Je to spíše boční dveře do sklepa. Na dveřích je také malá nálepka s názvem salonu. Tento typ vchodu připadal mi trochu divné.

Neexistuje žádný zvonek, takže když tam dorazíte, musíte kontaktovat operátora. Dveře byly otevřeny asi za 30 sekund, takže vše dobré, ale dokážu si představit situace, když operátor nevidí zprávu/volání – stát tam, u vchodu, může být trochu trapné.

Masážní pokoj byl útulný; prostorná sprcha uvnitř. Bylo tam docela hodně světla – ne tak tmavé jako v Králíkárne

Masérka

Když mi otevřela dveře, byl jsem opravdu ohromen. Přivítala mě mladá, veselá tvář s bouří černých kudrnatých vlasů. Ale když se svlékla, byl jsem opravdu rozčarovaný. Její prsa byla velmi svěšená. Na břiše a stehnech měla spoustu strií. Její nohy a zadek také nebyly přitažlivé.

Sprcha & atmosféra

Zahrála na mě úplně stejný trik jako pepino55 popsal ve své recenzi. Na začátku se mě zeptala, jestli chci drink a společnou sprchu. Na oba jsem samozřejmě odpověděl „ano“. Požádala mě, abych šel do sprchy, a ona přinese mi drink a brzy se ke mně přidá. Zdálo se to jako skvělý nápad. Strávil jsem asi 10 minut ve sprše sám, důkladně jsem se vyčistil, a stále se ke mně nepřipojila. Už se mi nechtělo čekat, tak jsem se jednoduše utřel ručníkem a přesunul se do futonu. Do pokoje přišla velmi krátce poté. Předpokládám, že je to předem připravený trik, jak neodhalit její nedostatky příliš brzy. Zdá se, že nechce rozčarovat muže hned na začátku. Později, při masáži, když jsme nadrženi, myslím, že se o nedostatky tolik nestaráme.

Samozřejmě, když se vrátila, řekla, že je jí to líto, že musela se postarat o nějaké věci, bla-bla-bla. Bylo to dost frustrující.

Zdá se, že popisuji jen špatné věci, ale atmosféra při samotné masáži byla opravdu sexy. Svým tělem klouzala po mém těle velmi sexy, sténala mi do ucha a něžně mě líbala na krku. Udržovala opravdu, opravdu dobrý oční kontakt, což bylo skvělé. Myslím, že rozuměla, co mě baví, a využila toho velmi účinným způsobem.

Masáž

Masáž na břiše vypadala poněkud dezorganizovaně a její technika nebyla příliš dobrá. Docela se to opakovalo a rychle jsem se nudil. Ale po otočce se to zlepšilo. Používala téměř jen své tělo – ruce moc nepoužívala. Byla opravdu dotyková a zdálo se, že velmi reagovala na to, jak jsem se jí dotýkal. Mohl jsem se jí dotýkat, jak jsem chtěl, a byla s tím úplně v pohodě. Celkově to byla velmi slušná a sexy masáž.

Happy ending

Opravdu se mi líbilo, jak dokončila masáž. Bylo to jiné, než jsem zvyklý. Její technika byla opravdu dobrá. 

Souhrn

Zaplatil jsem za 1 hodinu a strávil jsem 1 hodinu 15 minut v salonu, takže zde není žádný podvod. Platíte po masáži.

Obecně, to byla dobrá masáž a užil jsem si to, ale její tělesné nedostatky pro mě byly velkým problémem. Už Annu nenavštívím. Ale pokud vám na vzhledu opravdu nezáleží a atmosféra je pro vás velmi důležitá, rozhodně ji můžete vyzkoušet!

https://tapky.info/?3927,anna-luxury-grand-605-958-304-60595830

asdasdasd.PNG

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 září, 2022 10:13

Čeština výborná  👍  Nemusíš se bát, klidně piš dál v češtině  🙂 

25 září, 2022 13:59

My friend your Czech is great. You write like a native speaker. I lke it. 😉 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx