Erotické masáže Praha

Chloe – Matahari

Ahoj,

Matahari salon, v daném salonu jsem byl před lety a měl jsem velmi pozitivní zkušenost, vřelý personál a neskutečná masáž, při které jsem opravdu zažíval GFE, líbání, spontánní masáž prostaty a skvělá atmosféra. Po této zkušenosti jsem se rozhodnul znovu pro matahari. Výběr padnul na Chloe, na fotkách má skvělou postavu a realita NENÍ jiná.

K masáži, prvních cca 15min masáž nohou, dalších cca 20 min masáž zad s občasným body-to-body. Vždycky když už to začínalo být zajímavé a vzrušující, tak se to zase zklidnilo. Ten telefon zmíněný v předešlých recenzích je očividně standard a atmosféře to určitě nepomůže, hrůza. Otočka zhruba po půlce času (trvala max 15min + masáž netrvala celou hodinu) a ta byla fajn, Chloe to umí s nářadím.

Cítil jsem na Chloe, že už toho má dost, je to bohužel nepříjemné pro oba, měl jsem pocit, že obtěžuji. Salon po této zkušenosti už nenavštívím, nabyl jsem dojmu, že se ze salonu stala spíše turistická atrakce a je tu moc velký tlak na profit, tyhle masáže mě nebaví. 

 

 

https://tapky.info/?3853,chloe-matahari-salon-773-164-811-773164811

chloe.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 září, 2022 20:35

Nebrat. Matazlodeji. Bezdotykovky.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx