Erotické masáže Praha

Gabbi – extaz

Trošku starší zážitek ale slečna se v extázu zdá se zabydlela, když sem byl tak byla poměrně nová…. Klasicky text extázu je zas blábol😂 .

V reálu za mne o něco hezčí než z fotek obličej s padající ofinou mě bral a vůbec za mne ji fotky spíš ubírají..rozhodně ji nevylepsuji jako jinde.. (ale tohle je dost individuální zadek mi tak velkej nepřišel jako na fotkách),Ukrajinka věk tak 20- 25..bráno 60 min B2B.. kůzlata krásný větší dvojky za mne good. To je ale v podstatě hlavní pozitivum, holka sice nebyla vůbec nepříjemna ale Česky moc neumí a nějak moc se nechtěla snažit spolupracovat i když sem se snažil z toho vykřesat vic, prý se ale Česky chce naučit lépe.. tak třeba to je nyní lepsi.

Masáž trošku tvrdší bez větší vzájemnosti jen takové základ trochu kůzlata, hlazení možná začátečník bude spokojen…nelze ji upřít pár zajímavých momentů když by chtěla tak bude umět…, třeba se zlepšila s casem . Za mě jsem necítil tě by to chtěla nějak procítit (mohla být samozřejmě unavená, ale to neni omluva)

Ruční práce dobrá asi až moc aby to měla za sebou rychle, díky tomu že masáž tak skvela nebyla  sem a ani neměl náladu ji zkusit zabrzdit.

Závěrečný pokec zase celkem fajn  to mě trošku prekvapilo .

S odstupem hodnotim prumerne a nevyužitý potenciál, přecejen pár zajímavých prvků měla a fyzicky hlavně obličejem se mi dost líbila.. (hned po masáži bych byl trochu přísnější) holku to podle mne  moc nebavi i když možná mimo salon bude fajn. Doufám že se zlepšila..

Doporučit s klidným  svědomím nemohu i když se mi holčina líbila , ale asi kdo rád objevuje líbí se mu z fotek a chce se snažit o sympatie.. tak proč ne (už párkrát sem takhle u holek co měli průměrná hodnocení zažil dobre zážitky kdyz jsme si sedli, tady to nemohu vyloučit).. ale bez očekávání

https://www.tapky.info/?4206,gabbi-extaz-massage-776-506-193-776506193

03ed59_01d417cf63514f2bb6223612bf9ff9d4_mv2-1.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx