Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari Salon

Na úvod píšu, že tato masérka je dle mě velmi podceňované zboží, které na sobě pracuje, dle předchozích nic moc recenzí.

začátek o salonu přeskočím je dobře znám všem kdo Matahari chodí.

Luci jsem si vybral protože jsme chtěl červenovlasou, vyšší a tetované 😀

Jinak lucy je usměvavá, komunikativní a velmi empatická, tak nějak cítí co je potřeba dělat. Dál vám lichotí a to je prostě super, poslouchat od ženy že fakt umíte šahat na kozy a že takhle se jí to líbí.

Po úvodním polibku mě odvádí do katakomb (tak říkám prostorům tam dole). Do sprchy jdeme společně a vzájemně se mydlíme a osaháváme což mě dostává do pozoru, komunikace nevázne a je to jako s kamarádkou od vedle.

Nutno říct že u Lucy jsem byl podruhé na poprvé u masáže body tu body jsem byl na břišem asi 15 min a na podruhé kdy jsem zvolil masáž penisu tak vůbec. Každopádně v obou případech se o mě starala na výbornou, přesně věděla jak a kam šáhnout, různě měnila polohy, líbala mě po těle a sama se nechala taky. Hrál jsem si s jejíma pěknýma kozičkama a samozřejmě i dole, přičemž mě chválila a viditelně si to užívala a taky slušně vlhla. Zakončení probíhalo v poloze na koníčku, kdy mi ho chytla tak že jsem skoro nepoznal že nejsem ve vnitř a prostě se mnou v podstatě šukala, u toho nechyběli vzdechy, pohledy do očí, já si hrál s kozičkama a držel jí za zadeček, takže jsem to vydržel tak 5 min a bylo hotovo.

Nádherný zážitek, který si rád zopakuji.

admin edit: https://tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx