Erotické masáže Praha

Bara – Rabbit Hall

Toto byla za mojí masážní kariéru jedna z nejlepších masáží vůbec.

holka nemá top obličej, taková nenápadná šedá myš, na ulici by zapadla, ale nahé tělo má luxusní.

po sprše mě poslala na postel začátek na břiše, komunikace nic moc nějak jsme nemohli najít stejnou řeč, je prostě mladší, rád se v začátku masáže s dívkou sladím trochu, no ale tady jsem si řekl tak seru na to, uvidím jak se to vyvrbí, nějak to přežiju. No a nekecat a ležet jak poleno bylo to nejlepší rozhodnutí mého života. Bára po 5 minutách ticha zavelale otočku a jakoby přepla do jiného režimu, reřimu ultra heaven..

Po otočce po mě začla jezdit kozičkama, kousat mě do bradavek, žužlat mi uši (až jsem přemejšlel kdy jsme si je sakra myl,.. nevzpomněl jsem si..)  honila mi páro kozičkama, sedla si na opačného koníčka podmanivě žadonila abych si hrál s jejíma kozičkama, čemuž jsem vyhověl, pak mě chválila abych nepřestával a pořádně jí je hnětl, u toho vzdychala fakt pecka to nejde popsat, u toho na mě skákala a hrála si s pérem a koulema, no co budu povídat udělal jsem se jako nikdy, protože to ještě do toho tak 2x oddálila až jsem měl chuť taky žadonit o výstřik. Po  tom vzdychala, že je strašně nadržená abych si sní hrál což mě baví tak jsem jí taky udělal na a pak ještě dlouho ležela ne mě, hladila mě koukala na mě chtivě a žužlala mě.

Neskutečný porno zážitek. Je potřeba trochu dopilovat přesvědčivost, třeba barbara je top co se týče kontroly, ale tma je to vidět, taky jsme čekal podstatně míň a bylo to podstatně lepší.

Amen

admin edit: https://tapky.info/?4071,bara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Miris_92
23 srpna, 2022 10:42

Škoda, že má vždy jen do 16hod…
Jaký jsi měl, prosím, druh masáže?

24 srpna, 2022 14:50

Tak tu si prijdu udelat, parada👍

25 srpna, 2022 18:49
Reply to  Andrej

A tahle pohádka ti jako promo nepřipadá, chlape?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx