Erotické masáže Praha

Eva – Rabbit Hall

Zdar,

Nakopilo se mi pár restů, tak to postupne dopíšu dle časových možností.

Začnu Evou z Rabbit Hall, je to Emily z Luxury. Jak jsem ji viděl na webu RH tak si říkám že je to je určite ona. Byl to tak měsíc od návštevy v Luxury tak jsem se hned objednal přes formulář, obratem potvrzení od operátorky, doladení detailů a bylo, už jen čekat a doufat že se nepletu a je to opravdu ona. 😀

Tentokrát jsem vzal body to body na 90 minut, 2600,- Kč, pobočka na Vinohradské.

Tady asi není moc co rozepisovat, návrat rychlejší než sama čekala dle toho co mi řekla ale teda jen na „víkendový přivýdelek“. V podstate co se popisu týče bych se odvolal na svojí předešlou recenzi, za ten měsíc se opravdu nic nezměnilo, stále krásná https://recenze.tapky.info/2022/03/27/emily-luxury-3/

Příchod, zvonek a do sklepa, přivítaní a potvrzení detailů. Eva jenom v župánku a já štastný jak blecha že je to ona. Pamatovala si na mne což vždy poteší hlavně když jsme se viděli jenom jednou – nejdřív jsem myslel že je to takový kec ale když jsme si povídali tak si vzpomínala na věci co jsme si říkali minule, takže potvrzeno. Nabídnuto pití a společná sprcha, nadšene přijato, klasicky odbíha, ja se připravuju. Pár minut, cca 3 a vrací se.

Sundavá ručník a odhaluje to její krásne telo…  krása… Lezeme do sprchy (na pokoji), vzájemně se umyjeme a Eva rozbýhá tu správnou atmosféru, já preferuju jedno ukončení na konci takže jsem to utnul, ale nebyl by to problém, přesun na matraci.

Masáž na břichu příjemná klasika, zajíždí a používá celé tělo, prsa krásně cítit, žádne zbytečnosti ale nějaký zvukový projev není, to mi trochu chybí ale tohle nechávám čistě na masérce. Otočka docela rychle, asi po 25 minutách, z druhé strany to samé, Eva se toho nebojí a používá svoje přednosti jak nejlíp to umí. Začíná si hrát a já taky, doteky všude v rámci pravidel. Hráli sme si dlouho, mění styly, je otevřená mým přáním, do toho se tu a tam zakecáme takže se nesoustředím a tím se to celé posouvá takže docela dlouhý hraní. Čas se bohužel krátí ale vše úspešně dokončeno, minutka relaxu po v objetí a šup do sprchy, umyla mě, oblékli jsme se, zaplatil a šup do světa.

Teším se na další opakování. Doporučení určite ano.

https://tapky.info/?4003,eva-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Eva.PNG

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx