Erotické masáže Praha

Johanka – Johanka masaze

Tentokrát jsem vsadil na Johanka masáže.

https://www.tapky.info/?3412,johanka-johanka-masaze-721-458-808-

Stejná fotografie co jsem našel už v profilu je, tak nepřidávám.

Při objednání jsem měl štěstí a v podstatě na čas, který jsem chtěl jsme se dohodli. Po příjezdu jsem pochopil, že jí není 22 ale spíš tak 32, ale to tělíčko… už se těším až se svlékne.

Sprcha je vana bez závěsu, takže klasická potopa. (Kdy už ty holky pochopí, že i k vaně se dá dát závěs za 300 a teleskopická tyč za 300 a maj klid…)

Po příchodu ze sprchy už nahatá a mě v něm začalo cukat, protože je to fakt luxusní kus… No a masáž už tak nějak klasika. Vyhoví téměř všemu co si přejete.

Masáž zad je v podstatě masáž koulí a ocasu, což já rád, po 10 min otočka a pak už klouzačka, střídačka různých poloh, pusinkování, naznačování, že si ho strčí do pusy a dýchání horkého vzduchu a pak cuknutí a tak furt dokola než vám doslova praskne a rozlejete se ;-D

Sama přiznává, že už to nějaký ten rok dělá a je to znát. Ví co máme rádi a nebojí se to použít. Pokec v pohodě, erotično velké.

Nachá se pořádně pohonit, prsty dovnitř ne, ale je znát, že je sakra uzonká… to by byl šuk! No škoda že nedá. 🙁

Doporučení rozhodně.

Cena 1700/h.

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 května, 2022 10:49

Tahle se rozhodne mnou pohonit nenechala. Ze by se zmenila se mi verit nechce. Nekdo dalsi prida zkusenost, sosaci???

21 května, 2022 19:25
Reply to  Andrej

Ja ji honil prakticky od zacatku az do konce
https://recenze.tapky.info/2021/07/31/johanka-masaze/
Teda jestli je to stejna Johanka jako tvoje, ale asi jo, protoze rikala ze zacinala v maserne nekde na Budejarne kde ji doslo ze kdyz se trhne a pojede sama na sebe tak vydela mnohem vic ….

21 května, 2022 23:06
Reply to  pepino55

Ok. Ja za ni byl pred casem. Bylo to dobry, jen mi rekla, ze na kocku jen zlehka dotyky, takze zadny honeni to nebylo. Mozna uz byla rozjeta od mych predskokanu. Ja si nekdy rikam, jak to delaj ty kocky, kdyz jsou tam od 10 do 22 a furt je nekdo honi. To uz ten klitak musi bejt uplne v haji. Znam jednu, ta mi ji vzdycky da do ruky co nejdriv a na konci mi dekuje.

Last edited 1 rok před by Andrej
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx