Erotické masáže Praha

Izabel – Luxury Grand

Izabel v Luxury – tohle byla hodně random akce, 10 minut před objednávkou v jiném salonu mi jí zrušili bez nabídnutí náhrady, já už skoro na místě tak zklamaný googluju kde kdo v okolí. Obepsal jsem něco, všude plno, z Luxury potvrzují že Izabel má čas na hodinu, klasika, 1800,- Kč, tak to beru.

Příchod před salon, píšu že jsem tam, minutka čekání a otevírá Izabel. Milé přivítaní a seznámení, bere mě do prvního pokoje, takovej malinkej, že matrace je vlastně přes celou šířku, není to špatné, zrcadlo blízko takže očekávám dobré výhledy. Sprcha přes chodbu, společná nenabídnuta. Izabel je relativně hubená, vyšší holka od vedle, nějaké to tetování ale v pro mě v rámci normy. Holka je to milá, postava v podstatě odpovídá fotkám až na ty prsa které jsou povadlejší a břicho takový nějaký volnější ale tak fotky, obecně postava v realite v pořádku, neurazí.

Po sprše se vracím na pokoj, Izabel přichází v zápětí, takže aspoň žádne prostoje, uléhám a začínáme. Klasika, trochu hlazení, pak přidáva olej, nic special se neděje, přidává nejaké to b2b a ty výhledy opravdu nejsou špatné, Izabel se nestydí ukázat se. Otočka asi po 20-25 minutách. Pokračuje b2b, doteky na tělo bez problémů, dolů jsem se nějak nesnažil ale ani nebolo moc jak. Ruční práce obyč, sice v podstate používala jednu techniku ale docela šikovně takže finále proběhlo a docela příjemné, pěkně to držela i po výstříku. Pár minutový relax v objetí a u toho small talk. Pak zase odeslán do sprchy, obléct, zaplatit a domů. Čas dodržen, zažítek pro mě lepší průmer.

Suma sumárum Izabel sice vzhledem nepřekvapí ale přistup má dobrý, není to žádná divočina spíš opravdu relax. Opáčko neplánuju, doporučení pro méně zkušené nebo méně náročné asi s klidem ano.

https://tapky.info/?3698,izabel-isabella-luxury-grand-605-958-304-605958304 

Izabel.PNG

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 května, 2022 10:25

Co ten jejích nový web? Trošku kopie RH ne? 😂😂

21 května, 2022 13:33
Reply to  Magi

No jo, oni mají nový web. 😃 Ale i s novou adresou, proto jsem si toho nevšiml, stará url pořád funguje 😅 No mají tam určité podobné prvky jako RH, ale že by to byla přímo kopie… 😉 Třeba to dělal stejný programátor a použil nějakou šablonu. 🤣 Zase když začínal RH, tak mi králičí web připadal jako kopie Matahari, některé věci úplně stejné.

Last edited 2 let před by alex_murphy
21 května, 2022 20:00
Reply to  alex_murphy

Všimněte si v konaktech: „Pobočka Lužická.“ Možná chystají druhou masérnu. Ale třeba je to jen můj dojem.

21 května, 2022 20:11
Reply to  Aladar

jj, taky jsem se toho všiml, aj jsem slyšel i nějaký šum, že už ji dokonce mají skoro hotovou

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx