Erotické masáže Praha

Alex- Masaze Infinity

Alex Masaze Infinity

Rekl jsem si, ze kdyz jsem po dlouhe dobe zkusil Kralika a nebyl jsem happy, zajdu i k Infinitakum, kde pribyly nove kousky.
Vybral jsem Alex, pri prichodu mi spadla brada i s bradkou- jako pekna holka.
Spolecna sprcha bohuzel nenabidnuta. Cekam na cimre, Alex prichazi, a nevericne koukam, nechava si spodary🤣. Tohle me totalne odzbrojilo. Masaz zad- umi pekne zatlacit. V pulce otocka- no proste v tech spodarach- nemel jsem slov. Vyhoneni. Platim 2000 a jdu. Priste si vezme jeste perovku? Zaucuje nekdo ty holky? Tohle se mi fakt jeste nestalo.

https://tapky.info/?3981,alex-infinity-spa-603-373-881-603373881

1E9B572E-F757-4A5E-BBA6-C0FDAEAB1664.jpeg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 dubna, 2022 18:51

Tohle jsem kdysi četl o Excelentu, že snad ta low-end masáž probíhá v kalhotkách, co je na tom pravdy nevím… ale Infinity? Divný, buď měla svoje dny, nebo tam zavádějí nějaké nové móresy? A Andreji, ty takový kritik, to ses neozval, nebo nehodil rovnou otočku?

10 dubna, 2022 20:05
Reply to  alex_murphy

Infi je totiž celkem freestyle dlouhodobě z nich mam pocit že tam ty holky mají dost volnost a šefova dokud to nejde do ***** se chce starat co nejmíň, když to nějak funguje.. , rád bych se pletl ale to by tam ty masáže měli mít nějaký standart… mam sice poslední dobou kliku v infi celkem 🙂 , ale přičítám to spíš povaze holek než nějakému ´vedení´,, v dělším třeba ročním průměru mi to vychází jako průměrný salon podobně jako Princess..

Last edited 2 let před by Peters32
11 dubna, 2022 08:57

Taky se mi kdysi stalo, že si masérka nechala kalhotky, ale to bylo v nějakým obskurním salonu v Liberci. V Praze nikdy.

Dost mě to tehdy naštvalo. Ono to má víc rovin. Zaprvé samozřejmě chci vidět masérku nahou. Zadruhé, to, že já sám jsem nahý a masérka nikoli, je pro mě poněkud nekomfortní situace a moc příjemně jsem se při té masáži necítil. Zatřetí, ze strany masérky to působí tak nějak nadřazeně a odtažitě. Ve stylu:“Co já se tady budu před tím prasákem svlíkat?“. 

Takže za mě je tohle úplně špatně. Je to sice jen malý kousek látky, ale masáž dokáže zabít celkem spolehlivě…

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx