Erotické masáže Praha

Kristýnka – Infinity Spa

Moje první recenze, ale zdaleka ne návštěva podobného podniku. Tento týden jsem zavítal ke Kristýnce do Infinity. Domluva s operátorkou jako vždy bez problémů, beru 90 minut za 2.300 neboť u Kristýnky jsem už v minulosti byl a tak předem vím, že to bude opravdu kvalitně strávený čas..

Kristýnka zde byla už kolegy popsána jako krásná, štíhlá, menší blondýnka s nádhernou postavou. Má překrásné oči a celkově je to roztomilé stvoření a její úsměv a smích je naprosto k nezaplacení a taky velice nakažlivý. Nejvíce si cením toho, že na vás vždy ať chcete nebo ne přenese dobrou náladu a cítíte se s ní jako se svou milenkou, ale samozřejmě jen v rámci pravidel masážního podniku. Věk a míry uvedené na webu souhlasí.

Masáž od Kristýnky je opravdu zážitek, který stojí za to. V poloze na břiše si člověk užije téměř profesionální masáž. Není to žádné jen tak hlazení, ale opravdu poctivě provedená masáž, kdy na jejím závěru masíruje B2B. Po otočte na záda přichází opravdový ráj. To nádherné koťátko se k vám přitulí a její práce s vaším v tu chvíli úhlavním přítelem je naprosto famózní. Kristýnka je velmi vnímavá na vaše pocity a intenzitu masáže tomu také přizpůsobí. Celá atmosféra během nejintimnějších chvil je naprosto přirozená a nepřehrávaná. Říkáte si, kéž by tohle nikdy neskončilo. A ejhle…
Kristýnka je hodně sexy a pro erotickou masáž přímo stvořená. Za mě jedna z nejlepších masérek. Snaží se vám ve všem vyhovět, tak nevymejšlejte bejkárny 🙂 a buďte na ní hodní..

https://tapky.info/?3503,kristynka-infinity-spa-603-373-881-603373881

kristynka_08.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx