Erotické masáže Praha

Alex – Infinity Spa

Úvod:

Tak jsem se tedy vypravil jinam než ke králíkům. Měl jsem 2 kritéria výběru:

  1. Půjdu do salónu na masáž, kde jsem ještě nebyl – což nebylo tak těžké, protože jsem byl zatím jen v králíkárně.
  2. Vybíral jsem schválně masérku, u které jsem nenašel zatím žádnou recenzi – řekl jsem si, že je potřeba splácet komunitě nasosané (kladné) zkušenosti. Mezitím se jedna recenze objevila – naštěstí až po akci, protože jinak bych tyto řádky nepsal.

Takže, jak se říká, „průzkum bojem“ v Infinity Spa, což je pro mnohé základ, ale já tam byl poprvé. Proto berte to co píšu trochu z rezervou. Byla to moje první návštěva tohoto podniku a zároveň to byla i moje teprve několikátá masáž (na prstech rukou bych to spočítal).

Dotaz přes SMS, kdo je na značkách. Rychlá odpověď. Do oka mi padla Alex. Objednání na jedničku.

První dojmy:

Po jemné korekci času stojím před domem v Koubkově ulici a volám operátorce. Čekám cca 2 minuty a otvírá mi Alex v župánku. První dojem super. Fakt moc pěkná mlaďounká holka s uhrančivými kukadly. Působí plaše, ale usmívá se, pod župánkem se rýsují tvary, které mi vypínají jakékoliv racionální uvažování.

Jako obvykle, Alex působí úplně jinak než na fotkách. Na fotkách má docela výrazné boky, což mi v reálu vůbec nepřipadlo. Působila na mě velice křehce. A ten zadeček… Ten věk bych jí klidně věřil – buď jí fakt tolik je, nebo na to vypadá – ostatní míry taky ok. Je ze země, kterou tuto dobu máme pořád ve zprávách. Hned v úvodu se mě ptala, zda rozumím/mluvím ukrajinsky nebo rusky. V Praze je několikátý měsíc, ale za tu dobu už pochytila pár slov, takže mluvit se s ní dá, ale na nějaké hluboké hovory to není.

Akce:

Na počátku otázka, zda si dám sprchu. Jasně. Společná nenabídnuta, ač sprcháč velký a prostorný. Stejně bych jí nevzal. V úvodu se raději sprchuji sám. Ale bylo mi jasné, že nebude nabídnuta ani na konec, což byla škoda…

Po sprše se vracím na pokoj, lehám na břicho. Alex si klekne vedle mě, a začíná mě hladit. Zatím na sucho, což mi přijde divné, ale byl to jen krátký úvod. Na rozdíl o králičí nory musím kvitovat osvětlení, kdy na rozdíl od nory vidím naprosto vše ostře a jasně.

Masáž na břiše rychle přechází na B2B. Propletené prsty na rukou, vzdychání do ucha, co víc si přát. Alex se nebojí použít lokty, masáž postupně graduje, na začátku jsem měl pocit, že se „těch správných míst“ snad ani nedotkne, ale postupně doteků přibývalo, takže spokojenost. Na druhou stranu mi přišlo, že to bylo malinko chaotické, ale je to mladá holka, potenciál do budoucna tam určitě je.

Pak otočka a jízda pokračovala. Doteky povoleny všude, na druhou stranu jsem měl pocit, že se staví tak, abych na ta „správná“ místa tak úplně nedosáhnul. V určité chvíli se zřejmě rozhodla, že už je toho asi dost, vrhla se na toho dole a jela. Žádné oddalování se nekonalo a za chvíli bylo hotovo. Na druhou stranu jsem kvitoval, že místo toho, aby si lehla vedle mě, pokračovala v hlazení a jemné masírování. Užíval jsem si to.

Pak chvíli pokec v rámci jazykových možností. Dozvěděl jsem se docela zajímavé věci. Pak další otázka na sprchu, zda si jí dám. Asi půjdu domů celej zapatlanej od oleje… Jak jsem čekal, sám.

Pak už jen klasika, oblíkačka, dopít pití, zaplatit, huban na cestu a hurá do procesu…

Čas vcelku dodržen, byl jsem venku o několik minut dřív, ale šel jsem sám. Nikdo mě nevyhazoval.

Celkový dojem a doporučení:

Zážitek ok, tedy v rámci toho, že jsem toho ještě moc nezažil, berte mě s rezervou.

Placeno: 1 800 Kč/hod za klasiku + něco navíc (2k) za klasiku po akci.

Doporučení: Určitě, ale chce to asi trochu řídit.

Opakování: Vážně uvažuji.

Celkové hodnocení:

PS: Spoďáry na sobě neměla ani chvilku (teda možná pod tím županem, jo)…

https://tapky.info/?3981,alex-infinity-spa-603-373-881-603373881

alex_038.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 dubna, 2022 16:30

Super, tak uz ji je nekdo svliknul👍
Jinak fakt je, ze je to hezka a mila holka!!!
Jen ji podle me nikdo nevysvetlil, co ma delat. Mne kdybyste poslali masirovat stary baby, tak si taky necham slipy.

Last edited 2 let před by Andrej
Admin
Famed Member
11 dubna, 2022 17:55
Reply to  Andrej

Tak podle toho co pises, tak jestli ses starej dedek tak pak byly ty kalhotky naprosto v poradku ne? 🤣

11 dubna, 2022 23:41
Reply to  admin

Jj, sotva lezu uz, no. Jako dost by me mrzelo, kdybych zjistil, ze si ty spodary vzala jen na me😩

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx