Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

A zase ta Ella.

Kdo si čte tuto recku, už musí být fakt fanda Elči, nebo ve mě se reinkarnoval a zchlípněl František Hrubín, můj oblíbený autor milostné lyriky.

RH – pussycat/60min/door to door 70min/2200 Kč + tip.

Příchod do Rabbitu obvyklý, Vinohradská, jen mě trošku překvapil fakt, že vstupní vestibul je z hlediska ochrany masérek monitorován. Příště beru čepici nebo kuklu 😀

Otevřela Ella. Vzhledem k dění v její domovině, neměla ze začátku úsměv na rtech…což bylo pro mě motivací, jí ho tam vykouzlit.

Sprcha samotná, ani mi to nevadilo…po jejím příchodu musím říct super bonus, že pod župánkem není nahá, ale má spodní prádlo. Což když si před Vámi sundavá, má fakt vorla!

Je hodně vyrýsovaná, tuk jsem na ní hledal marně, … ovšem prsa, hoši, ty posilkou nijak neutrpěly, moc pěkná.

Byla s ní nakonec sranda, užila si to snad stejně jako já, což mám rád, když si pak holky třeba i řeknou, že to byl fajn chlapík. Otočku vždy vyfňukám po 15min, doteky, dle masáže všude a pěkně přijímány, nakonec důkladná sprcha, že jsem snad poprvé odcházel bez stop po oleji :))

Tato étérická víla s její rozpustilostí dokáže pozitivně nabít na několik dní dopředu a až trošku vypiluje češtinu, bude stejně jako Baruška, esem v oboru 🙂

https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Ella2-1.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx