Erotické masáže Praha

Emmy Extaz

Podnik Extaz není asi třeba moc představovat, ale popisů můj dojem. Aktuálně jsou v ulici Pod Kaštany na Praze 6. Místo je dobře dostupné a je označený zvonek, kdy po použití rovnou vejdete na chodbu. Jelikož jsem byl prvně, tak jsem šel podle zvuku, kde se otevírají dveře, tedy do suterénu, kde mě přivítala Emma a šli jsme na pokoj.

Pokoj má vlastní skromnou sprchu, kde se dva vejdou jen tak tak, ale lepší než nic. Občas je slyšet nějaký hluk jako z průmyslové pračky či sušičky o patro výše. V místnosti je bohužel jen jedno zrcadlo po straně, což trochu omezuje vyhledy. Toť vše asi k prostorám.

Předem uvádím, že to byla moje první zkušenost s podnikem i s masážemi tohoto druhu.

Emmy má moc pěkné tělo, je hubená, pevné prsa spíše č.2. Má piercing v nose a rovnátka, tedy moc se radši neusmívá.

Vzal jsem si nuru masáž na 60 min. Sprcha před nabídnuta, ale odmítl jsem. Šla tedy pro olej a pak začala masáž na břiše. Spíše tedy rozmazávání oleje. Trochu se pak snažila o B2B, ale jen z boku. Cca v půlce času následovala otočka a zase rozmazávání oleje od nohou po břicho, bez šeptání či očního kontaktu. Pak zase trochu B2B z boku. Doteky povoleny, ale svatuji si střežila usilovně, že jsem ji ani nezahlédl. Následně se začla věnovat malému kamarádovy, které mu se to ze začátku líbilo, ale jak to postupem času přešlo do mechanického pohybu, tak si to rozmyslel a ani fantazie nepomohla. Času už nebylo moc, tak jsem dal společnou sprchu, kde spíše ze mě smyvala jen olej a šel jsem.

Za mě krásné mladé tělo, ale hold začíná a nabírá zkušenosti. Zkusím třeba za dva roky.

http://www.tapky.info/?3931,emmy-extaz-massage-776-506-193-776506193

image_6483441-40_JPG.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 února, 2022 23:43

Nebyla Ti z toho nuru gelu zima? Jak byl dodržen celkový čas? 🙂

xxx
24 února, 2022 01:24
Reply to  Jenbonbon

Ahoj, měl jsem u Emmy také nuru masáž, ale nebyl to klasický nuru gel, spíše olej. Zima mi také nebyla, nějak tak akorát.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx