Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masaze

Rozhodl jsem se navštívit legendu v erotických masážích Paulu z Alfa masáží, která se vrátila po déle než roce. Recenze má opravdu výtečné a mě zajímalo, co je na tom pravdy.

Objednání proběhlo bez problémů, domluva rychlá. Vzal jsem hodinu. Na stránkách zatím uvedena není, ale operátorka věděla.

Otevřít mi přišla Paula, usměvavá sympatická slečna a uvedla mě na pokoj, kde jsme si odložil a šlo se do sprchy.

Podle recenzí je jsem čekal první kolo již ve sprše a také se stalo. Nebyl jsem si jistý, jestli to za hodinu zvládnu 2x, ale touha vyzkoušet byla silnější. Paula mě nejprve celého namydlila a pak začala intenzivně mydlit v intimních partiích. Pak se zeptala jestli má pokračovat a já souhlasil. Za chvíli bylo hotovo. Po sprše mě ještě celého otřela ručníkem. Opravdu se stará, to se musí nechat.

Pak si mě odvedla na pokoj a začala masáž. Poprosil jsem, aby trochu přitlačila při masáži zad a ráda mi vyhověla. Byl jsem sice ten den poslední, ale únava na ni nebyla znát.

Po otočce se zaměřila na břicho a intimní partie. Začala zlehka, ale velmi rychle přidala na intenzitě a masírovala penis jako divá. Až mi jí bylo líto jak se nadře 🙂

Pak mi nabídla jestli nechci zkusit masáž prostaty. To pro mě byla novinka, ale řekl jsem si proč ne. Strčila mi prst do zadku a u toho pokračovala v honění. Po vcelku dlouhé době jsem stříkal podruhé. Byla z toho celá splavená, jak divoce honila. Až jsem se trochu styděl, že mi to trvalo tak dlouho.

Pak následovala znovu sprcha a krátký pokec. Je opravdu milá a snaží se dle jejích slov „dělat něco navíc, protože konkurence je velká“.

Odcházel jsem spokojen, ale příště si nechám jen jedno vyvrcholení nakonec. Mám nejraději to napětí před prvním vyvrcholením a masáž intimních partií trochu jemnější, rafinovanější s oddalováním. Masáž prostaty také příště vynechám, zajímavá zkušenost, ale jednou stačila 😉 Záda i nohy mi namasírovala skvěle, za to velká pochvala.

http://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

paula_01-1.jpeg paula_02-0.jpeg

3.9 11 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 února, 2022 23:23

Konkurence má hlavně lepší fotky, Jesus!  😬 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx