Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit hall

Leden, Králíkárna, zatím vždy minimálně dobrá zkušenost. Chodím párkrát do roka, nemám potřebu zkoušet jinde. Popularita je ale znát, nejvyhlášenější dívky jsou bez šance. (Aby snad člověk šel hned ráno, nebo co.)   S náhradním výběrem mi pomohla mile komunikativní operátorka.

Nové prostory jsou výrazně lepší než Mánesova – nemám, co vytknout.   (Je blbě slyšet zvonek při vstupu z ulice, projela tramvaj a tak jsem ani nevěděl, co-kdo řekl. Neřešitelná prkotina. Taky tu bylo zmíněno slabé osvětlení, ale nám stydlínům přítmí vyhovuje. Respektive předpokládám, že masáž se špatným průběhem nasvícení nezachrání.)

Mám mix na 60min.

Suterén, u dveří čeká Kira. Podle fotek jsem si jí představoval jinak, připadá mi drobnější. Společná sprcha na úvod byla dost rozpačitá. Dlouho se nedařilo nastavit teplotu vody, následně jsme oba pasivní.

Pár nejasných momentů, moje tušení „bude něco…?“ má spíš odezvu ve stylu „tak už jsme teda jako umytý…nebo ne?“. Nejsem typ, co hned v první chvíli testuje, co se ještě může, a tak sprchu ukončuji.   Počáteční obavy se na futonu rychle rozptýlily, dobrý náboj už od začátku. Prvky z klasické masáže (šíje, levá ruka, pravá ruka, záda, stehna, plosky) neobsahuje vůbec, to je fajn, je to tak nápaditější a méně předvídatelné. Určitě znáte takový ten styl: Teď tě budu půl hodiny masírovat, jsem nahá tak se koukej; jo a možná si i něco povíme. To Kira umí čas využít, pár zajímavých momentů, klouzání po těle, vzdechy, náznaky. Výstavní tělo v zrcadle. Otočka přichází poměrně brzy, stejně tak brzy je vymalováno. Kira se toho ale nebojí a po chvíli odpočinku mi dopřává druhé, gymnasticky laděné masírování, nechávám tomu volný průběh a užívám si to do konce. V obavě, že pokazím atmosféru, jsem byl velmi decentní, zákazy neprozkoumány. Ale i tak je to poprvé, kdy zvažuji opakování.

Souhrn: Vzrušující zážitek s krásnou, příjemnou, drobnější blondýnkou. Fotky sedí.

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Kira-1.jpg Lilu_New_Prof2il-0.jpg

3 16 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 února, 2022 19:18

za mě je tohle lepší přístup 🙂 , který vede při opáčku v lepší zážitky než když by si naporve byt nechtěně člověk překročí hranici kterou maserka vyhledáva a pak už může být více ostražitá ( i když má člověk ty nejlepší umysly), osobně taky 2x rozmýšlím než abych si to rozlil a do budoucna si třeba přivřel ´dvířka´k nějakému top zážitku , někdo řekne musí se tomu jít naproti a taky sohulasím na druhou stranu ta hranice co už slečnou neni vyhledávaný a třeba to vezme ale už si myslí že je člověk ´chmatak´ je někdy tenká a slečnou třeba i nevyřčená

Last edited 2 let před by Peters32
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx