Priváty v Praze

Kelly-Privát Grace

Já jsem takovej vůl, nebo jsem byl úplně slepej, či tady v ten okamžik ty recenze prostě nebyly, jestli v tom okamžiku měnila privát. Každopádně zážitek z půlky ledna. A jakoby předešlé recenze vypadli z oka mého zážitku. Nesnášim tetování (na malé jsem si už zvykl), tady ty fotky navozovali, že to bude malá holčina někoho mi připomínající (šeredně jsem se zmýlil a ano vím, že fotkám se nedá věřit).

Takovýhle zážitky pro mě nejsou, privát je jako takovej ok, měl jsem ho v hledáčku strašně dlouho, vždy dělam, přes Vánoce a začátkem roku, průzkum, co je nového, pak se rychle vrátim na zem, a celej rok si vystačím s jednou stálicí na vše a 2-3mi stálými masérkami :-).

Tady ta Kelly, já prostě měl dát otočku, tetování na přední půlce těla, na celý, mě asi totálně vyvedlo z míry, čelenku, měla na hlavě taky, furt používala gel, i při kouření, nechápal, jsem, tím to bylo všechno zabitý, nějak jsem se ji vystříkal do pusy a odešel jsem dřív, k ničemu dalšímu nedošlo, nemělo to cenu, už nikdy, vyhozený prachy do luftu…

https://tapky.info/?2268,kelly-privat-grace-604-460-403-604460403

kelly_021.jpg

2 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx