Erotické masáže Praha

Alisa – Rabbit Hall

V lednu jsem měl spoustu práce a chtělo to nějaké odreagování. Zkouším objednání na poslední chvíli v Rabbit Hallu a operátorka mi nabízí Alisu, kterou mám v hledáčku od té doby, co se na webu objevily její fotky ve vánočním oblečku a tak neváhám.

První setkání ve Vinohradské v mínus jedničce a já musím říct, že Alisa je mlaďoučká a moc hezká. Navíc  je od první chvíle moc milá a pohodová. V obličeji moc pěkná, krásná prsa a hezoučký zadeček. Mluví skvěle česky, příjemně se s ní povídá a skoro se nepozná, že není Češka a od první chvíle se těším na masáž. Nejsem velký přítel tetování, ale u Alisy je decentní, neruší a je spojeno s vtipnými příhodami😊.

TTD ( takticko technická data):

Výška:168 cm,

Váha: 54 kg,

Prsa: 2,5, krásně do ruky:-)

Věk: 21 let.

Nějak jsem nestíhal, tak jsem bral jen hodinu body-to-body za 1 700,-, ale zpětně viděno 1,5 hod by byla asi lepší volba, tak příště.

Na začátku nabídnouto občerstvení, ptám se, co by si Alisa dala a říká, že má chuť na prosecco, tak se rád přizpůsobím. Alisa je od začátku moc milá a příjemně povídavá.

Společná sprcha je v Rabbitu samozřejmostí, a už při cestě tam obdivuji její křivky a hlavě zadeček😊. Ve sprše moc příjemný pokec a vzájemné umytí, žádná velká divočina, ale vše velmi příjemné, takže se mi pak na futon neuléhá úplně pohodlně 😊.

Masáž začíná jako vždy na břiše, Alisa nejprve masíruje rukama a dělá to moc dobře a postupně zapojuje celé své tělo a já cítím na zádech její ňadra, při tom krásně vzdychá a je to moc příjemné.

Po otočce přijde milé překvapení, kdy po naolejování chvíli zkusí foot job a po chvíli mi stojí jako stožár😊. Pak vyzkoušíme celou řadu báječných poloh, které jsou zakončeny 69- kou, vše je krásně plynulé, přirozené a velmi vzrušující. Alisa se krásně nastavuje, aby byla v dosahu, lehkým dotykům se nebrání a snad si je i užívá.

Po akci trochu prosecca a něžné domazlení. A Alysou se moc příjemně povídá, tak probereme kde co, od témat méně vážných až ty závažnější související s její rodnou zemí. Alysa, i když je cizinka, mluví výborně česky a je to rozhodně inteligentní holka. Kromě toho je to rozená obchodnice, zpropaguje čokoládový masážní olej, tak že ho příště musím určitě zkusit 😊.

Je to klišé, ale přirovnání ke kamarádce s masážními benefity mi přijde trefné. A už je čas na sprchu, hodina uběhla, ani nevím jak. Při odchodu dostanu bombón a sladký polibek, takže se už těším na příště 😊. Recenzi píšu po několika dnech, a stále s úsměvem a milou vzpomínkou.

Hodnocení:

Masáž: Vymakaná sestava se spoustou skvělých prvků, přátelský a pohodový přístup. Postupně gradující atmosféra. Kromě toho je Alisa moc hezká v obličeji a má krásnou postavu.

Komunikace: 10/10, skvělý pokec, pohodová a pozitivní atmosféra.

Doporučení: Určitě.

Opakování: Určitě.

https://tapky.info/?3802,alisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

AlisaNew4-2.jpg AlisaNew-0.jpg AlisaNew2-1.jpg

4.1 14 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx