Erotické masáže Praha

Sacura – Extaz masaze

Nazdar pánové a dámy,

Měl jsem náladu na větší prsa a vůbec něco nového. Zkouším teda Extaz a vybírám Sacuru, domluva přes WA bez prolému, na ten samý den, asi o 4 hodiny, objednávám Vánoční akci pussycat 90 minut za 2400, potvzení a instrukce. Jsem na místě, ulice Pod Kaštany, je to rovnou u zastávky busu a krámu takže docela exponované místo, nic pro stydlivky, zvoním … no tady bohužel extaz dostál své pověsti a time management nezvádnul ale operátorka odepisovala na moje zprávy rychle a několikrát se omluvila… po cca půl hodině čekání se dostávám dovnitř do podzemího prostoru, otevíra Sacura v župánku, milé přivítaní/seznámení. Na první pohled, příjemná holka od vedle, asijské črty, je z jižního Ruska. Docela se mi líbi, přes župan není úplne vidět postava ale vypadá to nadějně a ja se začínám těšit.

Výška podle mě je nadsazená, je spíš blíž k 160 cm, věk asi cca sedí, váha nevím, má normální, hezkou ženskou postavu. Prsa 3 sedí, nejsou úplně pevné ale ani nějak úplně ovislé, prostě přírodné. Zadek v pořádku ale vůbec by nevadil trošku větší, každopádne mě spíš zajímají prsa takže spokojenost na mé straně.

Vedě me na pokoj přes chodbu, potvrzujeme si objednávku, odevzdávám částku a Sacura nabízí nebo spíš oznamuje společnou sprchu, co s nadšením příjimám. Odcházi se připravit a prosí o pár minut času, říkam si ok, už to horší časově snad nebude, hlavně že jsem v teple konečně. Mezitím jsem se teda připravil a prohlédnul si pokoj, zrcadlo dostatečne velké, dva věšáky ale byla by fajn i nějaká židle, sprcháč na pokoji, menší a už tuším že to bude boj jelikož mám bezmála dva metry, je zděný (palec na horu, z tech plastových vaniček mám strach že je zlomím) a nemá dveře takže nakonec v pořádku, ručník trochu menší ale stačí a futon snad stejně velký jak kdekoliv jinde.

Sacura po asi 5 minutách přichází v ručníku i s věcma na masáž, co mě mile překvapuje, ve všech salónech kde jsem měl společnou sprchu si pro věci odběhnou po sprše (netuším proč). Dáva dolů ručník a já jsem nadšenej, konečne vidím postavu v plné kráse. Uléham, masážní část na břichu byla tak rychlá že ani nevím co k tomu napsat, jedine to že hned bylo velmi kontaktní i s dotekama na správných místach a já byl nažhavenej snad hned od 2. minuty. Po asi 10 minutách otočka … wow … B2B, hodně drží oční kontakt a pokračuje svojí hru, ví jak na mě a jde po rychlém (prvním) ukončení, tak se nebráním ale trochu mám (zbytečně) obavy že co dál, ukončení hezký. Chvilka na vydechnutí, utření a nabízí rychlou sprchu. Po sprše si lechám rovnou na záda, hodně B2B, očního kontaktu, doteků, polibků, tulení. V 69 se mi povede srovnat a je to 1:1. Sacura se mi po celý čas plně věnuje a nemá problém když tu a tam to nasměruju dle sebe, vše v rámci pravidel samozřejmě. Sacura se snaží na druhé ukončení ale já tomu neveřím (běžne jdu na jedno) takže ji říkam ať to klidne nechá tak, to ji vydrželo asi minutu a už se snažila znovu, nakonec se jí to teda povedlo. 🙂
Pak ještě chvilka odpočinku/tulení a pak sprcha, pak už teda jenom oblíct, odvádi mě ke dveřím, pusa, loučíme se. Dalo se s ní i docela pokecat, česky umí bez problému a má to docela srovnané.

Shrnutí salon:
Komunikace bezproblémová
Prostory normální, čísto a teplo
Time management je potřeba zlepšit

Masérka:
Fotky jsou odpovídajíci
Přístup výborný i když jsem byl snad už poslední ten den
Čas dodržen, možná bylo pár minut navíc

Budte na ní hodný a ona bude hodná na vás a dostane se vám velmi hezkého zážitku.
Smajlík určite

http://tapky.info/?3762,asiatka-sakura-sacura-extaz-massage-776-506-193-76506193

Sacura.png

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx