Priváty v Praze

Rebeka

Rebeka

https://tapky.info/?3611,rebeka-club-holy-605-556-080-605556080

Tak jsem se zase jednou nechal přesvědčit recenzemi..
Normálně si už začínám myslet, že se tady píše o holkách co stáláci opouštějí a slečnu si už neschovávají jen pro sebe.
Za Rebekou jsem byl poprvé minulý týden, objednání bez problému, parkoval jsem na dvoře (firemní polep). Pravda je, že má lolitkovské tělo, což v kontrastu s mojí robustní postavou vypadalo až vtipně, ale obličej za mě teda podprůměr. V obličeji zmíněné akné, dle mého ne vlivem puberty (slečně je prý 23), ale spíš ze životosprávy. Zvolil jsem hoďku s OB a líbání, čehož sem litoval, neboť ze slečny byl cítit nejen kouř, ale dle mého má problém se zubem. Nevím chlapy, ale asi jsem náročnější.. Ač sem se snažil navodit GFE atmošku a byl milej i něžnej na začátku, tak jí probudili až tvrdý přírazy nadoraz. Bohužel to v ní zároveň probudilo přehrávání jak v béčkovém péčku s přilišnou dramatičností. Byl jsem za ní kolem sedmé večer, nevím kolikátej sem byl, ale přes můj naprůmer sem zase takovou úzkost necítil, za to byla ale mokrá až až..

Prý tam je teď každý den, před i po furt mluvila o tom jak potřebuje peníze. Asi abych nechal dýško?
Celkově zážitek průměrný, na slečně je vidět, že to už dělá dlouho a tak to i bere. Dle mého není na prvním privátě, protože to nevyvrátila, ale nechtěla říct víc. O stydlivosti tu není řeč, holka dost pohotová.

Tímto mám odškrtnuto a vracet se nebudu. Místo toho navštívím Anastazii nebo Kitty, protože to je jiná liga a nejen v obličeji. Ještě jsem si poslední dobou docela oblíbil holky z východu, ale tam člověk musí hledat mezi těmi méně upravenými.

Krásné svátky vánoční..

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx