Erotické masáže Praha

Emili – Infinity SPA

Emili / Emily (23let) – zde bez recence i linku

https://www.tapky.info/?3764,emili-infinity-spa-603-373-881-603373881

Relativne nedavna navsteva. Takova impulsivni. Klient mi posunul schuzku a musel jsem vic jak 2hod cekat na IPaku. Je to kousek, do 10min pomale chuze. Emily mela volno na hodinu. Chtel jsem poprve nekde 90min pro uplny klid, ale treba priste. Komunikace salonu bez problemu.

K salomu (Koubkova 8). Budova dobova a pred totalni rekonstrukci. Salon je ale cisty a zrekonstruovany. Je cca 4-5m v pravo za vchodovymi dvermi, aby jste nebloudili jako ja 😀 Vzhledem k dispozicim jedna specha (+velke rucniky). Pro dva prostorna. Negativa jsou dvere dobove pokoju. Je dost slyset okoli vc. vrzani pantu a pripadne deni okolo. V dobe, kdy jsem tam byl, jsem byl sam (asi). Pri odchodu rozhodne ne.

K Emily. To vas asi zajima nejvic. Foto asi jeji, spodni pradlo asi zdresluje. Studentka VS, hezky vysoka, normalni hezka hubena holka, co je za co chytit. Tzn. Neni to kost a kuze a postava sedi k poprsi. Prsa ma tvarove pekna, vyrazna a lehce zilnata jak je mlada, pro me. Asi jine nez jsem cekal, ale vysledek potesil me oci. V obliceji se mi moc libila. Zadne tetovani, super! Puvodem z vychodu(dle jazyku). Cesky umi moc dobre, komunikace nikde nevazla. Konverzace byla prijemna. Clovek by ji pozval radeji na kavu na pokec :). Vek a parametry od oka sedi. Je komunikativni a mila. Rada se prirozene a nesmele usmiva pri bezne konverzaci. Ma to jako brigosku a bere to tak. Zivit se tim nechce. Coz je znat. Doteky povoleny. Podvozek jsem netestoval, je to enhanced masaz. Sprcha poprve vyuzita pred i po spolecna. Nabidnuto oboji. V obou pripadech skoro rozlazem. Necekal jsem to a ten pristup se mi necekane libil 🙂

K masazi. No… na tu k ni spis nechodte. Resp. jen kvuli ni. Trosku bez radu a funkce. Takove hlazeni, takove “nemastne”. Obcas se oprela, kde jsem necekal. B2B bylo a nekolikrat, to ano. Na me moc rychle polomechanicke pohyby. Moc se nevystavuje, ale pokoukani na telicko bylo, to jo. U me dole byla pozitivni realce, kdyz se protakovala kolem me paradoxne bez b2b. Prvni dotek na penis v posledni ctvrtine, skoda. Eroticno z jeji strany … kde nic tu nic. Na konci trosicku ano. Protoze vedela, jak vzit za radici paku. Konec prisel rychleji nez jsem cekal. Pak poklidila a chvili jsme si zase povidali (mimo praci). Dvere2Dvere 62min(mereno zmesknym hovorem :D). Vypadalo to, ze spis odchazim ze sve vule. Zadny pokus o kraceni.

Placeno 1800 po masazi. Zazitek hodnotim tak, ze jsem rad, ze jsem nesel na 90min. Asi by to bylo pro oba dlouhe. Priste bych sel na 30 max 60min, ale s navrhy na zmeny. To jen proto, ze se mi libil HW i SW. Jinak by opacko nebylo.

Celkove hodnotim neutralne. Doporuceni pro zkusene asi ne. Stalo by mozna za to ji zkusit s druhou maserkou.

A7920075-ECFD-46E3-A6B2-3487F7608E86-2.jpeg A18C8479-50B0-4C33-A54E-A0DF79A2203C-1.jpeg DAB5185D-EE39-414D-993F-3065EBE7E4F8-0.jpeg

4.8 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx