Erotické masáže Praha

Violette – Rabbit Hall

Violette je první slečna, za kterou jsem v Rabbit Hall na jaře byl a od té doby jsem návštěvu pro velký úspěch několikrát zopakoval. Soustředím se tady ale hlavně na tu první masáž.

Violette mě poprvé zaujala svými fotkami na webu RH a tím, že se tam o ní mluví jako o princezně. Ocitnout se na lůžku s princeznou mě přišlo jako dobrý nápad😊 a určitě jsem nelitoval.

Poprvé jsem se objednal na 90 minut na pussycat, byl v nějaké akci, tuším 2 400,- teď by to bylo za 3 400,-, což je teda trochu raketa, ale je to postě takový Apple mezi masážemi😊.

Objednání přes dobře udělané webové stránky, potvrzení přes sms a jde se. Poprvé v Rabbit Hall, tak jsem byl trochu nervózní, ale dozvonil jsem se úspěšně a Violette si mě převzala u recepce ve firemním župánku. První dojem nebyl úplně wow (asi si princezny trochu idealizuji 😊), ale hned při úvodní sprše, když si Violette sundala župánek, jsem zjistil, že mě hodně přitahuje.

Violette není superštíhlá modelka, ale má hezké ženské tvary, ale rozhodně to není baculka, jak tu někdo psal. Když jsem jí chválil, jak dobře vypadá, tak říkala, že chodí pravidelně cvičit. Violette má krásné trojky s menšími bradavkami a moc hezký zadeček. Je z Ukrajiny, konkrétně z Kijeva a v ČR je už asi rok. Česky nemluví perfektně, ale vždy se s ní dá domluvit. Od začátku na mě byla milá, usměvavá, zdvořilá a velmi přítulná.

Výška:168 cm,

Váha: 57 kg,

Prsa: 3

Věk: 23 let.

Vše sedí.

Sprcha byla spíše taková praktická, ale už tam se Violette hezky tulila, rukou zkontrolovala důležitá místa a hezky se zády přimáčkla a vrtěla zadečkem, což bylo moc příjemné.

Když jsem se ze sprchy vrátili na pokoj, uvelebil jsem se na futonu a Violette začala masírovat a dělala velmi zručně, protože, jak jsem se dozvěděl, je profesionální masérkou. Když mi důkladně promasírovala nohy, poposedla si a „ve stylu Kerol“ si mi sedla na ruku tak šikovně, že jsem ji mohl hladit na těch nejcitlivějších místech. V této moc zajímavé pozici promasírovala záda a krk. Pak si odsedla, celá se namazala masážním olejem a začala po mě klouzat, což doplňovala nežným vzdycháním a tu a tam mi přistál nějaká polibek na krku či na tváři. Pěkně se i nastavovala, abych si ji mohl celou prohlédnout v zrcadle. Bylo to velmi vzrušující a moc jsem se těšil na otočku.

Ta přišla asi po půl hodině. Violetta si ke mně nejdřív klekla tak, abych si mohl pohrát s jejími krásnými ňadry a pak se z boku přitulila a pokračovali jsme se velice příjemném mazlení. Jemně jsem testoval možnosti a Violetta se tomu nebránila, krásně vzdychala a bylo vidět, že se jí to také líbí. Pak přešla do polohy 69 a já jsem si mohl opravdu z blízka prohlédnout její mušličku a zadeček. Nevyužil jsem všech výhod masáže pussycat, ale prstíky jsem si docela vyhrál, Violetta byla celkem vlhká, takže jí to taky nebylo nepříjemné. Byl jsem pochopitelně hodně vzrušený a Violetta si s ním pěkně hrála. Pak se zase přetočila a pokračovala ve velmi vášnívém BtB, kdy po mě krásně klouzala a doprovázela to hezkým vzdycháním. Moc se mi to líbilo. Nakonec si přesedla na stranu a vše úspěšně ručně zakončila. Po otření se znovu krásně přitulila a dál jsme se mazlili. Dokonalá GFE. Violetta ještě otestovala druhý pokus, ale na ten jsem se úplně necítil, tak jsem jí ještě asi 10 minut masíroval a Violettě se to líbilo a pochvalovala si, jakou že to má krásnou práci😊. Na závěr ještě společná sprcha, zaplacení, vzájemná pochvala😊, jak se nám to líbilo, závěrečná líbačka a odchod.

Masáž: skvělá sportovní masáž, jak od profesionálky, skvělé BtB, parádní GFE, krásné pomazlení, vzrušující 69.

Komunikace a přístup: výborný přístup, konverzace místy trošku obtížnější. Trošku tomu chybí to příjemné pokecání a vtipkování, a pokud bych mohl Violettě něco doporučit, tak je to zapracovat na tomhle. Moc mi ale sedí její mazlivý a hravý přístup, rozumným dotykům se nebrání.

Doporučení: Určitě.

Opakování: Ano, proběhlo, a bylo to ještě lepší. To jsem ale nebral pussycat ale BtB, což si myslím, že u Violette je největší deviza.

https://tapky.info/?3288,violette-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Violet8-1.jpg Violette5-0.jpg

4 12 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx