Erotické masáže Praha

Klara – Rabbit Hall

Masáž byl uskutečněn zpátky 2-3 měsíce. Rezervace den předem přes WhatsApp. Domluva byla rychlá a bez problémů. Podnik nebudu až tak detailně popisovat, jelikož už ho většina zná. Trochu mi vadí, že je tam až taková tma. A taky škoda, že je na pokoji pouze jedno zrcadlo, takže se musíte otáčet stále jedním směrem. Podle množství bot jsem poznal, že je předem mnou další zákazník, ale naštěstí jsme se minuli.

Klára je rodilá Češka. Je hezká a sympatická. Byl jsem před vstupem trochu nervózní, ale když jsem viděl usměvavou Klárku, tak jsem rychle zapomněl na svou nervozitu. Fotky jsou její a parametry taky sedí. Dokonce i věk (23) bych tipoval, že jsou pravdivý.  Řekl jsem ji o 60minutou Nuru masáž a byl jsem odveden na pokoj. Zde jsem dostal ručník a byl jsem poslán do sprchy. Prej, že musí mezitím připravit olej, takže žádná společně sprcha . Po návratu už na mě čekala v ručníku, který rovnou odhodila. Klára má pěkná prsa a báječný zadek. Bylo vidět, že sportuje, protože měla velmi pevné tělo. Tohle se mi potvrdilo, když mi řekla, že závodně tančí a trénuje téměř každý den. Část na břicho bylo pomalejší a až těšně před otočkou začala zapojovat víc B2B. Otočka přišla asi po 25-30 minutách a začalo to být mnohem intenzivnější. Jak jsem již psal ve své první recenzi, tak dlouhodobě mívám problém s libidem a udržet svého kamaráda stále v pozoru je někdy dost těžký úkol. Byl jsem milé překvapen, že s Klárkou jsem takový problém neměl. Byl v pozoru už před otočkou a zůstal tak až do happy-endingu. Část, kdy mi přejížděla ňadry kolem obličeje byla nádherná. Ke konci si lehla těšně vedle mě, jednu nohu si dala přes moji a začala mi ho usilovněji honit. Jednou rukou jsem ji mačkal prso a druhou jsem ji chytl za zadek. Do toho mi jemně vzdychala do ouška. Asi není překvapivé, že jsem nedokázal vydržet moc dlouho… kdo by dokázal :D. Chvilku jsme si povídali a poté mi nabídla společnou sprchu, kterou jsem rád využil.

Byl jsem venku asi po 65 minutách. Opakovat určitě budu a už teď se těším 😊.

Celkové hodnocení:

https://www.tapky.info/?3496,klara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Klara2-2.jpg

3 7 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
20 října, 2021 21:50

Hele ty nemas asi jen problem s libidem ale i s rozdvojenou osobnosti ne ? Proc pises nejdriv jako j a ted jako Dave ? Tak vysvetluj 😉 Klidne pis dal pokud si z nas nedelas jen srandu, ale pouzivej jen jeden nick, idealne Dave, protoze j mi prislo krapet ujety …. (napsal bych ze se to k tobe hodi, ale nechci ti jeste vice poskodit libido 😀 )

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx