Erotické masáže Praha

Leila – EXTAZ MASSAGE

K Leile jsem se dostal trochu náhodou, protože jsem měl vyhlídnutou jinou masérku Sakuru, ale po té, co mi bylo přes whatsapp potvrzeno, že může, mi za pár minut přišlo, že vlastně ne, protože má plno. Byla mi tedy nabídnuta buď Lili nebo Leila, mrknul jsem v rychlosti na jejich stránky a vybral jsi Leilu a domluvil hodinu s tím, že konkrétní masáž si vyberu až na místě. Když jsem ve smluvenou hodinu dorazil do salonu, otevřela mi dveře celkem pohledná menší blondýna a jak jsme přišli na pokoj, tak jsem se jí zeptal, jaké masáže nabízí a jakou má nejraději – řekla, že klasickou erotickou a nuru. Zeptal jsem se na pussycat, to řekla, že ne, tak jsem dal hodinku klasické masáže. Sprcha byla příjemná, společná, pak jsme se přesunuli na matraci a přišlo….zklamání. Leila se na břiše snažila masírovat celé tělo, ale aby mi občas zajela mezi nohy, to se jí moc nechtělo a v podstatě to ani nebylo body to body, pouze občas využila svoje prsa, která má tedy fakt podle mého gusta, pěkné plné trojky. Doufal jsem tedy, že to bude po otočce lepší, ale vůbec. Nechala mě teda hodně si hrát s jejíma prsama, ale většinu času strávila vedle mě, opět žádná snaha body to body. Když jsem se jí v jedné pozici snažil jen povrchně šáhnout na kundičku, tak mi dala ruku pryč. Takže jsem si nejenom nešáhnul, ale ani nějaký výhled mezi její nohy nebyl. Po chvilce ruční práce pak byl konec a zbytek jsme strávili běžnou konverzací.
Takže hlavní (a asi jediné) pozitivum jsou její prsa, atmosféra, erotično, nějaká trochu snaha, abych si to více užil, nic…..rozhodně tedy nemůžu doporučit. Je to škoda, protože tělo na masírování má, ale ten přístup teda bída.
Protože jsem Leilu vybíral narychlo, tak jsem si bohužel nepřečetl recenzi na ní, která tady před nějakou dobou byla, to bych jí asi nebral. Dále potvrzuji zmatky při objednání, kdy je mi potvrzena Sakura a za pár minut je rezervace u ní zrušena. Také neodpovídá jejich rozvrh na celý měsíc, co mají na stránkách. A za další neodpovídá popis u Leily, kdy na stránkách je uváděno, že její oblíbená masáž je pussycat, zároveň je vedle obrázku, že jí nedělá (což mi tedy i řekla), ale zároveň má dělat mix masáž, která by měla být včetně možnosti lízání a líbání; nechápu. Měli by si v tom udělat už konečně trochu pořádek. Zároveň se na jejich stránkách objevilo, že 18.10. a 19.10. jsou poslední dny před zdražením…no nevím, kam by chtěli ty ceny ještě vyšponovat.

leila-0.jpg leila2-1.JPG

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 října, 2021 22:28

Klasika bordel extáz v doslovném smyslu.
Nevím jestli v tom sou tak marný nebo to jen hraji 😂😤

20 října, 2021 22:56

Jinak už posun je že napsali že nemůže mě 2x nabídku jinou slečnu až na místě, což skončilo dvěma otočkami😁

Last edited 2 let před by Peters32
20 října, 2021 23:24

Bohužel se potvrdila ma zkušenost s pussycat, mne ji sice nabídla, zaplatil jsem ji ale nedostal jsem ji též…
https://recenze.tapky.info/2021/07/29/leila-extaz-masaze/

xxx
20 října, 2021 23:41
Reply to  Fuckster

Ahoj, u mě to vypadalo také, že k pussycat nedojde, ale když jsem naznačil, tak vše proběhlo. Každopádně mi přijde, že si to moc neužívá, ale je to čistě subjektivní názor.
Jinak jak Sakura tak i Leila jsou staré dobré známé z jiného salónu 🙂

21 října, 2021 19:16
Reply to  Vaclavek

Není to jedno? Sacura prý dělala chvilku u králíka jestli jinde to nevím)

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx