Priváty v Praze

Jasmína Sexno1

Zdravím všechny po dlouhé době.

Hned v úvodu se přiznám, že jsem se neudržel a podíval se na stránky Sexno1. K tomuto privatu jsem neměl až tak negativní vztah, protože vzpomínám i na dobré chvíle, které jsem zde prožil, a nebylo jich až tak málo (chybí mi archiv masheru😑).

Aktuálně jsem se rozhodl po delší době navštívit sl. Jasmínu. Objednal jsem se bez problému, bohužel v den návštěvy byla slečna nemocná. Zřejmě to byla pravda, z nabídky privatu na pár dní zmizela.

Mezitím Privat už podruhé zdražil z původních 1500 na 1800 a nejnověji na 1900 za hod. Co se dá delat, zdražování energií je všeobecné a dobíjení na privatu není výjimkou.

Když slečna opět nastoupila (včera – polovina října) ihned jsem se objednal i za tu hříšnou cenu 1900 v základu (stydím se).

Slečna byla milá, pohledná a vše vypadalo ok. Bohužel jsem se dozvěděl, a to až od ní, že z základní ceně 1900/hod, na kterou se zde obecně nadává, si připočítává ještě dvě služby navíc po 500 Kč.

Když jsem se ptal, kde to je uvedeno jako podmínka, tak že na stránkách, když jsem se ptal na přesnou webovou  adresu kde, tak už mi nebylo odpovězeno.

Btw komunikaci s privatem jsem vedl přes WhatsApp, a ze strany privatu zásadně voice, snad abych sem nemohl zkopírovat odpověď? (( nebo už neumějí psát? )).

Musím proto označit tyto metody skrytých dodatečných cen jako jednoznačně šmejdské a jednoznačně privat nedoporučit. Je mi jasné že mnoho dalších kolegů by rádo slečnu navštívilo, proto je zde upozorňuji, aby si ještě před návštěvou ověřili skutečnou celkovou cenu, která se dle mého zjištění může značně lišit. Pokud však někdo považuje 2900 Kč za přiměřenou cenu za hodinu s jinak docela zajímavou a příjemnou slečnou, nechť platí. Já jsem to odmítl.

Btw nyní má tmavé vlasy.

11679917.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx