Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari Salon

V letní horký červencový den jsem se rozhodl zajít na masáž a z mnou vybraných masérek volba padla na Lucy a tedy Matahari Salon. Salon je tady mnohokrát popsán, snad jen doplním, že se mi líbí vstup z ulice, kdy vstupujete přímo do salónu a nebloudíte nikde po domě. Navíc jsem byl po zazvonění ihned vpuštěn, takže jsem nečekal na ulici.

Na recepci už na mě čekala Lucy, která mě uvítala zářivým úsměvem a pusou na tvář. Vlasy stažené do copu a na sobě lehké letní šaty. Myslím, že už je tady někdo popisoval. Vzal jsme masáž B2B za 2.200,- Kč.

Lucy mě odvedla na pokoj, kde jsme se oba svlékli a šli společně do sprchy, která je na pokoji. Lucy má hezkou postavu, pevná prsa a zadek, tetování a mnohokrát popsaný piercing v bradavkách. Za mě sprcha patřila mezi nejlepší momenty celé masáže.

Po sprše jsem ulehl na břicho a nastala fáze rozetření oleje a lehká masáž, která záhy přešla v B2B, kterého na břiše bylo opravdu hodně. Lucy po mě jezdila celým tělem a zejména bylo fajn na zádech cítit její pevný prsa. O to víc jsem se těšil na otočku a B2B na zádech. No a pak přišla otočka a … . A nic, trocha B2B a závěrečná ruční práce, která byla dobrá, ale nějak tak jsem čekal víc. Společná sprcha a odchod. Masáži se asi dá vytknout jen to, že se v podstatě žádné B2B se v poloze na zádech nekoná.

Odchod považuji za naprosté fiasko, u baru na recepci seděli dva, zřejmě, kolegové. Za mě tím veškerá komunikace skončila, neb se mi fakt nechtělo rozebírat před kýmkoliv dalším co platím ….. .

PS: Fotky jsou její, jen jsou podle mě vyretušované. Lucy je moc hezká holka, ale modelka na obrázcích to přeci jen není.

https://tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

uB2DtCP6Sp-1.jpeg GxGOJN5od8-2.jpeg ijpyEFck8j-0.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx