Erotické masáže Praha

Vendy – Masáže Infinity

Vendy – Masáže Infinity

90 minut klasika (sprcha započítána do času)

Třetí návštěva Infinity, zatím první recenze.

V podstatě není moc co dodat. Myslím, že takový Johnny56 to vystihnul dokonale.

Vendy je moc pěkná přirozená česká holka, která oproti fotkám má možná nějaké to kilo navíc, ale pro mě je to pořád rank „hubená holka s hezkejma křivkama“. Modelkoidní postavu, díky bohu (pro mě), nemá. Oproti fotkám a možná i recenzím mi přišla méně éterická a víc punk(?steampunk/alternative) s tetováním na ruce nohách i zádech a podle mě je možná i kuřačka, ale ne moc velká. Všechny tyto věci mi byly sympatické. Prsa krásně tvarovaná 2-3, kulatý zadeček a jak psali recenzanti předtím – dokonalá krásná lasturka.

Skvělá práce od začátku do konce. V podstatě tento typ holek by měl dělat primárně erotické masáže, protože jsou to holky, co mají rádi kontakt, tělo a ví, jak se ho dotýkat. Intuitivní přirozená lehce živočišná krása, která vytvoří pocit, že jí záleží právě na vás. Erotika opravdu od začátku do konce. Sahal jsem jen na prsa a tak nějak kolem klínu (dovnitř většinou nejdu), ale určitě nemá problém s doteky z druhé strany a podle mě si to umí užít. Gradování s pěkným zakončením rukou a tělem. Otočka před půlkou celkového času a je vidět, že techniky a pozice má vymazlené a tak nějak si jede na své flow, kdy si občas říkáte i jestli není v nějakém transu nebo myšlenkama trochu jinde, ale pak se zase vrátí a přesvědčí vás, že je tady.

Sprcha nabídnuta před i po. Já využil sprchu po.

Nenapadá mě co říct víc. Vlastně už opravdu bylo vše napsáno. Klidná síla, přirozená krásná holka s talentem a intuicí. Myslím si, že pokud člověk nebude nějakej neurvalec, tak se bude cítit jako král vždy, což klobouk dolů, jestli má takový přístup i po šesti letech masírování.

Hodnocení: 9/10 a smajlík

https://tapky.info/?3040,vendy-infinity-spa-603-373-881-603373881

5 9 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx