Erotické masáže Praha

Thea – Matahari Salon

Theu jsem vyhlížel dlouho, objednat se k ní není úplně snadné, jednak v podniku bývá spíš míň než víc a když už tam je, mívá asi rychle plno. Přestože jsem se objednával s několikadenním předstihem, musel jsem vzít zavděk jiným časem, než který jsem původně požadoval. Na tomhle by u Matahari mohli zapracovat, jejich rezervační systém, který nezobrazuje skutečné volné termíny, práci spíš přidělá než ušetří.

Každopádně Thea je v reálu opravdu moc hezká slečna, potkat ji na ulici, proběhne i otočka. Blonďatá hříva, hezký úsměv. Naživo je ještě hubenější než na fotkách, takže pokud se vám líbí drobné blondýnky, tady budete spokojeni. Postava bez připomínek, její největší ozdobou jsou krásné přírodní trojky. Rychlá společná sprcha před masáží se hned tak nevidí, další bod k dobru. Sprcha taktéž na závěr, ale to předbíhám. Začátek masáže b2b pro mě opět nový a netypický, jemné dráždění ručníky a pavím perem či co to bylo. Pak už v poloze na břiše následuje poctivé b2b v mnoha polohách, občasné vzdychnutí do ucha, masáž zadečkem. Po celkem rychlé otočce se těším na další mazlení, ale chyba lávky – Thea se prakticky okamžitě začíná věnovat „mému kamarádovi“ (tak o typicky mužském orgánu mluvila během společné sprchy :)) a tahle péče trvá opravdu dlouhé, předlouhé minuty. Různé druhy úchopu, různá intenzita, chvíli víc zhurta, chvíli jemně, chvilku pohonit rychleji, chvilku pomalu, ale včas s tím zase přestat, a takhle to opravdu trvá celou druhou část masáže a končí to zaslouženým úspěchem :)) takže mi to b2b nakonec zas až tolik nechybělo.

Když to shrnu, za mě velice dobrá masáž hodná doporučení i opakování, s moc hezkou a šikovnou slečnou. Pokec místy lehce rozpačitější, ale nic zásadního, stejně jsem poměrně brzy zmlknul, aby se mohla v klidu soustředit na práci :))

https://tapky.info/?3567,thea-matahari-salon-773-164-811-773164811

Thea.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx