Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari

Po opěvné recenzi co se tu objevila, jsem se rozhodl po delší době vyrazit do Matahari. Právě za Lucy.
Nedávno se tu probíral vchod do salonu. Diskretní je to tak napůl, ale mnohem lepší než třeba Excelent na Vyšehradě. Tam mají na dveřích logo a chvíli jim vždy trvá než přijdou otevřít. Potkat kolegu v lobby teda není úplně ideál, ale to se mi naštěstí doposud nestalo. Vidět ostatní masérky je fajn. Alespoň si člověk může udělat představu pro příští návštěvu.
Zpět k Lucy. Uvítání milé. Přivítala mě v lehkých letních šatech. První dojem dobrý, i když kombinace brýlí a vlasů v copu ji propůjčila poměrně přísné vzezření. Úsměv  a polibek na tvář naznačil, že je holka v pohodě. Postava pod šaty moc pěkná. Hezký zadek a výstavní prsa.
Společná sprcha je v Matahari standard, a ani Lucy ji nevynechala. Tady se to začalo trochu kazit. Sprcha příjemná, ale postrádala náboj co do ní některé masérky vloží.
Ulehnutí na břicho, lehké rozetření oleje na začátek. Byl jsem na B2B masáži, a té se mi dostalo vrchovatě. Holčina vý kam zabloudit rukama už před otočkoi. Dráždění velmi solidní, i když jsem nebyl tak odvařen jako kolega. Zklamání v téhle fázi nehrozí. Po otočce bylo taky trochu B2B, ale Lucy se poměrně záhy přesunula do finiše. Ruční práce velmi slušná. Trochu oddych a společná sprcha na závěr. Ta už byla čistě účelná.
Co se provedení týká, tak nemám co vytknout. Nicméně, recenze vyznívá jen napůl pozitivně, jelikož mi Lucy celou dobu přišla duchem na hony vzdálená. Jednorožec jménem GFE ani náznakem, a celé její vystupování mi přišlo značně formální a neosobní.
Hodnocení čirý průměr. Nadšen jsem nebyl, vyloženě zklamán take ne. Vzhledem k ceně bych čekal trochu víc.
Matahari navzdori ceňe vyloženě  nezatracuji. Sem tam se dá narazit na vyloženě skvělou masérku.
Mimochodem, nemá někdo zkušenost se Stefani? Podle fotek mě láká a mám za to, že měla dřív dobré recenze. Společně s Masherem však zmizeli z povrchu zemskeho.

ijpyEFck8j_thumb.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 června, 2021 13:23

Ještě jsem u ní nebyl, ale mám v plánu, viděl jsem ji na chodbě a vizuálně za mě možná i lepší než z fotek a v obličeji měla jiskru , věřím že bude dobrá 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx