Erotické masáže Praha

Zlata Relax

Tohle bude hlavne varovani pro ostatni kolegy. Ja jsem se nechal zlakat peknyma fotkama a priznivou cenou masaze (60min/1500,-). Bylo uz docela pozde a planoval jsem to na rychlo. Byl jsem od zacatku trochu skepticky, protoze v te dobe nemela nikde zadnou recenzi (moje zkusenost je par mesicu stara). Ale rekl jsem si, ze se tam na ni zajedu podivat a uvidi se. Domluva pres sms byla v pohode.

 

Dorazil jsem na adresu Mala Stepanska 9, prizemni byt po prave strane po vstupu do baraku. Otevrela mi takova macata nehezka cernovlasa holka a uz jsem tusil problem 😀 zavedla me na pokoj a pta se , co bych rad. Odpovidam otazkou, jestli ona je ta Zlata, ke ktere jsem objednany. Rika, ze je to ona, tak s usmevem reaguju, ze fotky v inzeratu jeji asi nebudou. V te chvili neco zazvatlala, jestli chci jinou maserku, ze je privede. Po chvili se v pokoji objevi v rade 3 vzhledove podprumerne roztekle baculky. Ani jedna samozrejme nepripomina tu holku z fotek. Slusne jsem odmitl a sel si pro boty. Pri odchodu ji jeste ukazuji inzerat s fotkama, a jestli mi chce opravdu tvrdit, ze je to ona. Ujistuje me, ze jsou to jeji fotky, ale ze to jsou stare fotky. Verit tomu ale neslo. Lehce jsem ji zbuzeroval doporucil ji v tomhle podvodu nepokracovat.

 

Jsem rad, ze jsem dal vcas otocku a rozhodne nedoporucuji za ty penize. Inzerat obcas meni fotky a cislo, ale podnik je to porad stejnej.

nabidnuto:
Body to body
60min
1500,-

20240430_111650.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx