Erotické masáže Praha

Prvni masaz v zivote?

Vzledem k tomu ze milovimy kroky se blizim 50letum sveho zivota a nic zajimaveho jsem nezazil tak jsem se rozhodl koukat okolo sebe 🙂
Nejsem zadny spisovatel ani cestinar tak to pisi jak mi to prijde na jazyk.
Tak si nejak brouzdim po internetu a narazim tady na tyto stranky  S tim ze me zaujaly recenze na divky.

Tak si tady  ctu a ctu az narazim na neco v co touzim jiz delsi dobu a to slecnu asijskeho puvodu coz me vytvorilo usmev na tvari a si rikam ano tohle je co chci.

Nevaham a kliknu na slecnu si rikam sakra ale ja jsem hodne stary na slecnu  ach jo proc nejsem mladsi no nic i tak rikam risknu to a but to vijde nebo ne.

doklikam se na hlavni stranky a najdu tam odkas na slecnu a koukam co vse nabizi. Rikam si jo zkusim to

Na washap napisi kratickou zpravicku ve stredu  ihned mi bylo odpovezeno  a tak si rikam ze bych chtel konkretni slecnu a dala mi termin . Termin jsem si vybral na patek 17 hod.  a potvrdil s tim ze jsem si ojednal urcitou masaz kde tedy mi bylo receno ze tuhle masaz projednam radeji na miste se slecnou.  podekoval jsem a tesil se .

Den D po nocni jsem se zbudil a protoze nejsem Prazskej tak jsem klikl na frajera Gugle mapy a ehle kdy do prahy prijedu do jodky a ctvrt najednou 2hodiny takze plany ktere vzbikly dny predtim se mi zacly hroutit. rikam si no tak vyjedu jeste drive abych v klidu dorazil vklidu zaparkoval a vklidu si rozkoukal hodil jsem rychlou sprchu a usedl do auta a jedu ze severu do nasi metropole .

Dojezd byl krasny presne jak bylo planovano. Jenze aby to nebyla Praha jak ji zname ze?Tkaze hodinova jizda se protahla na 2,5h 😀 kdyz uz jsem byl v Praze tak cim vic se blizil na urcene misto tim cas se skracoval takze jsem zacal byt vic a vic nervozni ze to nestiham a jeste k tomu jsem potreboval curat asi z nervozity jenze nikde nic abych mohl si rychle odskocit ane bo vlasne ano ale nebyla moznost jak se tam dostat (Kolony) .

Nakonec jsem dorazil 4m pred urcenym casem. misto na parkovani vyslo nahodne a hned jsem zaparkoval  zbehnul jsem tam poblis k nejakemu vetnamci a poprosil o vymenu drobnych na zaplaceni parkovneho.

No nic 180m od parkovneho bylo to prave misto kam jsem smeroval. Ja byl tak nervozni ze zastavku jsem videl a dvere sakra tady jsou dvoje dvere sakra kde je zvonek no nic nervozni jak blazen napsal jsem na Washap hnedka mi poslali foto . zazvonil jsem a cekal jsem a preslech jsem asi cvrlikani nebo jsem cekal ze mi nekdo otevre a ono nic tak zazvonim podruhe a slysim cvrlikot tak zatlacim do dveri a jdu dal. Dle instrukci s Washapu jdu po schodech dolu byl jsem tak nervozni ze mi ujeli nohy na schodech a malem jsem pristal dole u dveri nahoda nejak se mi podarilo ustat ten schod a v klidu dolezu ke dverim..

A najednou se otevrely dvere a tam divka slecna ke ktery jsem objednan. No co Vam budu povidat huba do koran tak ze ani nevim co mela na sobe proste tohle mi uniklo byl jsem tak fasinovan ze se asi vypl mozek . No nic podavala mi jemnou rucicku pozdravila a predstavila se.
Mozna jsem neco zakoktal 😀

Tak me vedla sletitou cestickou k pokojicku. pozvala me dovnitr pekne jsem poprosil ze jedu 2,5j jetli maji toalety tak zase skoro zpet doprovodila me na toalety  a ja si odzkocil ale pri curani mi hlavou probihalo ty vole ja zabloudim ten pokojicek nenajdu . nic oplacnu si ruce a vylezu ven a tam slecna ceka uf ulevilo se mi.

No vlezli jsme do pokojicku a ted zacal pro me trapas . Slecna jakou ze dame masaz a ja tak jak rikam jak kdybych zapomel mluvit nedokazal jsme ze sebe vymacnout poradne co vlasne chci a co jsem si objednaval.No nic mobil pomohl 😀 s tim ze jsem chtel navic extra libani  jenze kdyz jsem videl slecnu a sebe tak jsem okamzite si rekl takhle ne a tak si objednal masaz se slevou se zdejsi strankou.

Slecna rika moment za dve minutky pripravi a dorazi s tim ze jsem vythl penizky . Hele nevim ale slecna prisla opravdu hodne brzo s rucnikem na tele. Zeptala se na spolecnou sprchu  coz jsem chtel.
Sundala si rucnik a ja jsem pozoroval jeji postavu krasnou vysokou slecnu Asiatku.Aby mi slyna neukapla  tak jsem mel pro jistoti zavrenou pusu 🙂

Slikl jsem se a zasli jsme do sprchy. A bylo jasno slecna mi namydlila zada a jeme mi je umyla.pak me otocila a jemnyma rucickama me umyvala a zlechka umyvala i meho malejo pepicka ktery to nevydrzel a stal jak hrebik 😀 no samozrejme mydlila sama sebe a tak navnadila svim telem ze jsme po delsim uvazovani a stydlivosti z lechka ji pohladil po raminku zadickach s lechkou pusinkou na krcek. No nic jako krasne to bylo (pro me).

Vylezli jsme a slecna at si lehnu na brisko. tak jej ucinil.

slecna zacla masirovat neboli spise me to lechtalo po telicku  a pak vzala teply olejicek a zacla mi jej lit na nohu, kde pomalinku zacla masirovat pekne moje stuhle svalstvo. obcas brnkla i moje poloze ne vajicka :). pak zacla masirovat druhou nozicku kde mi pripadalo ze si to hrozne uziva protoze tolik casu stravila ze jsem zacal mit strach ze cas vyprsi a ja snad na brise umru 🙂

No po urcitem case mi nalila olejicek na zada a hyzde. No co v tuto chvily jsem zazil jak jeji telo klouzalo po mem  bylo neco uzasneho a nejlepe kdyz zajela k memu ousku a s lechka zatenala a zafunela do ouskla to byl cukani v mem pepickovi 🙂  A to ze mi lechce kousala  do osk ani nemluve.

po urcitem case si odbehla do sprsky a za minutku byla zpet. a nalila na sebe olejicek a ted se otocila a vlasne jeji imtivni muslicku jsem mel nad hlavou a vzrcadle jsem mohl pozorovat, Pekne se klouzala po mym tele kdy jsem i citil jeji bradvky.

Po urcitem skadleni jsem se otocil a tam uz bylo to tak intenzivni tuleni ze po chvilicce pepicek uz jen stal.Tak jak se o me otirala a klouzala se proste nedalo vydrzet  a jeste k tomu kdyz slecna nad vami projede tak blizko ze se dotykate nosami a ty naznaky libacky ze jsem v duchu si predstavil jak se sni libam to ze se dokazala pekne usmat a to ze obcas dovolila se nechat pohladit a dovolit polibit jeji jemne pahorky (nadra) proste uzasne .

Nakonec poloha 69 kdy jsem koukal na jeji muslicku  a ona krasne me drazdila rukou pepicka ze jsem po chvilce kapituloval malem jsem ji rozdrtil svyma rukama hyzde.

Je pravda ta ze jsem si objednal Pussi cat ale nevim kam clovek muze zajit co muze udelat co ne .
Za me jsem neco takoveho nezazil.

No pak spolecna sprcha kde slecna mi pomohla umyt zada ja jsem se umyl ze predu . Chtel jsem ji take pomoc umyt zada ale stud mi to nedovolil tak jsem radeji utekl ze sprchy 🙁

Je pravda ta ze mi slecna Azaela vlezla do hlavy a jestli bych ji navstivil znova? Ano urcite ale asi uz bych vice poptaval co mohu co nemohu. a hlavne snad nebudu tak nervozni.

Jo a to ze nemluvi moc dobre cesky jsem si moc nevsiml protoze me  vyhovovalo to ze nemluvime a ze si uzivam hudby pekneho prostredi  zrcadel a el svicek.

Odvedla me ke dverim a podala mi ruku a ja ji lechce polibil na tvari. a jeste debil jen na ti jednu a pritom se naklonila tak abych mohl polibit i tu druhou tvar  njn stydlivec  se nezapre.

Sumarum sumarum nemohu hodnotit protoze toto byla moje prvni masaz v zivote   nervozni jsem byl a hlavne vsude jsem cetl ze maserek se nedotykame. tak ja nevim 😀

Delka masaze 90m
Cena po sleve ´´Tapky´´ 2900kc

Pussy Cat

https://www.tapky.info/?5189,azalea-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 října, 2024 17:38

Tvl, to je story jak Nohavicův Milionář!  😅  😂 

12 října, 2024 20:58

That’s a brilliant review! Sounds like you’re hooked. 😂 Welcome to the club.

Last edited 3 dní před by WhiteRhino
12 října, 2024 23:16
Reply to  WhiteRhino

it (this review) sounds so innocent, like first love ever in your teenage life, haha! 😀

13 října, 2024 20:25

Masérek se naopak dotýkáme a aby se jich to nedotklo, tak si zaplatíme pussycat, jako Ty, a pak se dotýkáme o to víc. 😋 
Tu nervozitu naprosto chápu, ale máš štěstí, že Ti při ní funguje, jak říkáš, malý pepíček. Já být takhle nervózní, tak hydraulika dole selže. Takže jsi to zvládl vlastně dobře a příště to bude ještě lepší.

13 října, 2024 22:30
Reply to  PetrK

Nikdy to nemusí bejt jenom o příplatku s pussycat, aby ses dole mohl dotýkat ještě víc…

15 října, 2024 15:17
Reply to  ju

Many massages have felt like my first. Sometimes the energy of the masseuse, whether it’s attraction or otherwise, is simply too much. Oddly, I’ve found it’s harder to climax with women I’ve taken a personal liking to. If they’re simply attractive, but not very appealing personality-wise, I finish quite quickly. If I feel I’ve made a “connection” with them on another level, it’s trickier. These interactions can be strange that way.

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx