Ostatní

Nejotravnější věci na erotických masérkách

Rozhodl jsem se přeložit nedávný článek od Grafzeus (https://recenze.tapky.info/2023/03/07/the-most-annoying-things-about-erotic-masseuses/). Osobně bych nepodepsal úplně všechno , ale mám pocit, že u české verze by se mohla rozjet nějaká diskuze 🙂


Vypadá to, že se nám tu rozjel novej trend s vypisováním seznamů věcí, kterými masážníci otravují masérkám život, takže jsem si řekl, že by mohlo být vhodné sepsat i seznam otravných věcí, kterým naopak musí čeli zákazníci (některé jsou i celkem zábavné). Tento seznam čerpá hlavně z masérek, které působí mimo salon. Věřím, že takových je na trhu většina a že návštěvy u nich jsou obecně míň předvídatelné.
Můj první seznam se týká věcí, které samotné masáži předcházejí. Bude následovat i druhý, zabývající se věcmi, které se dějí přímo během masáže.
1. Falešné fotky nebo věk: Je šokující, kolik takových inzerátů stále existuje. Běžní masážníci stopro aspoň jednou za svou kariéru po příchodu k masérce do bytu zjistili, že ta kráska z fotek je ve skutečnosti bezzubá penzistka, co si spodní prádlo kupovala ještě za Husáka a během masáže se jí v kuchyni vaří cibulová polévka. A nebo masérka, která je tak tlustá, že se bojíš, abys po masáži nevypadal jak palačinka. Každopádně problém je i u zákazníků: pokud by se častěji otáčeli na patě ve dveřích, neměly by tyto podvodnice ani na rohlíky. Taky si všimněte, že stránka, kde je těchto podvodnic nejvíc (Annonce), obsahuje link, kde se dá nahlásit, že inzerát je podvodný. Zkusil jsem to a funguje to (inzerát byl odstraněn do 24 hodin). Možná byste se, kamarádi moji, taky mohli obtěžovat.
2. Obtížné kontaktování masérky: Vážně nechápu, jak může být tak těžké kontaktovat některé masérky, když mají masáže jako obživu. V době WhatsAppu, Telegramu atd. stále spousta masérek uvádí, že reaguje pouze na zavolání. A pak ti to nikdy nezvednou. Znám jednu masérku, co přijímá objednávky pouze přes telefon nebo email. Telefon mi nikdy nezvedla a nikdy mi neodpověděla na mail. Zkoušel jsem to přes rok. Je jednodušší si domluvit schůzku s králem Anglie než s některýma těma masérkama. Ok, napadá mě jeden důvod, proč by se tak mohly chovat – nechtějí za zákazníky cizince. Ok, tak to prostě napiš do inzerátu a je to vyřešený.
3. Masérky, co píšou velkými písmeny „NEPOSKYTUJI SEXUÁLNÍ SLUŽBY“: Ok, v poho. Prostě si jenom jezdíš svým nahým tělem po mém, hraješ si s mým kokotem, zatímco ti šahám na kozy nebo na kundu. Ale NENÍ to sexuální služba, je to pouze masáž. Pokud se budeš cítit líp, tak pro mě za mě jsi učitelka hudební výchovy, která ráda hraje na píšťalu. I tak ale zkus být přesnější v tom, jaké služby poskytuješ. Například „zákaz doteků na intimních partiích“. Co to jako znamená? Pro některé masérky to znamená prsa a rozkrok. Pro některé jenom to druhé. Některé pouze nechtějí prsty dovnitř. U některých masérek bys potřeboval výkladový slovník, aby ses v tom zorientoval.
4. Ceník, co vypadá jako návod na sestavení kuchyňské linky z IKEY: Jasně, chápeme, dneska je všechno za příplatek a v základní ceně je pouze hlazení rukou po zádech. Problém je, že takhle zákazník potřebuje kalkulačku, aby si vůbec mohl spočítat, jaká bude výsledná cena masáže. Ten proces je třeba zjednodušit, např. sepsat několik typů masáží, u kterých bude jasně uvedeno, co je v ceně a co ne. Ta situace začíná být tak směšná, že příště už mě nepřekvapí příplatek za sprchu nebo extra ručník.
5. Masérky, co udržují svoji adresu „v tajnosti“: Ok, chápu, že nechceš, aby každej znal tvoji adresu. Ale dát zákazníkovi jen půlku adresy tě chrání před čím přesně? Často masérka řekne: „Jdi do té a té ulice a pak zavolej.“ Tak tam dojdeš a zavoláš. Další intrukce: „Jdi do vedlejší ulice, dojdi k číslu 69 a zavolej znovu.“ Přijdeš k 69, zavoláš. Dostaneš číslo zvonku a konečně můžeš jít nahoru. Uvědomují si masérky, že ten volající vůbec nemusí být tam, kde tvrdí, že je? Pokud si s tebou chce hrát, může být v Londýně, Luandě nebo Rio de Janeiru a volat ti z tama. Tvoji adresu stejně dostane, takže nač ty tajnosti? Jednou mi masérka na okraji Prahy poslala adresu. Dojel jsem tam a řekla mi, ať jedu do vedlejší vesnice. Vzdálené 5km. To jako vážně?
6. Když říkáš diskrétně, tak se toho drž: Jak často musí zákazník čekat před vchodem do baráku, zatímco lidi vcházejí a vycházejí, a čekat na to, až mu masérka zvedne telefon? Občas za těch 10 minut zvládnou babky sedící na nedaleké lavečce vypracovat kompletní profil tvojí osobnosti. Pak ti přijde otevřít masérka v županu nebo sexy oblečení. Každýmu kolem je v tu chvíli jasné, že tam docházíš na doučování z matematiky. Když diskrétnost, tak laskavě pro tebe i pro zákazníka. A to ani nezmiňuju, že sem tam vejdeš a potkáš právě odcházejícího předchozího zákazníka. Špica, ten nedávno použitý polštář tam na tebe čeká, až na něho položíš svůj ksicht. Velmi vzrušující zážitek…
Další seznam otravných věcí přímo během masáže bude brzy následovat…
Čus bus

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 března, 2023 13:12

S tím vším souhlasím a k tomu bodu číslo 4., jak píšeš extra příplatek za sprchu a tak.. u nás ve městě jsou prosím takovéto příplatky.. jinými slovy to co jinde je v ceně a normální.. jako když jsem to viděl, tak jsem se celkem pobavil, ale je vidět, že prostě pokud to není Praha, tak si jinde dovolí škubat zákazníky za každou blbost, ten ručník navíc tam možná za chvíli bude taky… je vtipné, jak to ještě okecají, jen pro představu jak to tam hezky popíšou..

Mycí rituál + 500 Kč
Ještě před začátkem masáže je možné si u nás celkový zážitek zpříjemnit mycím rituálem, který spočívá v tom, že vás masérka při sprchování hýčká od začátku až do konce. Zároveň vás umyje osvěžujícím sprchovým gelem nebo peelingem, který vaši pokožku krásně zjemní a před masáží zcitliví.
Body to Body + 500 Kč
Masáž tělo na tělo, kdy masérka či masér nepoužívá při masáži pouze ruce, ale i další části svého těla. Masáž je o to intenzivnější.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx