Erotické masáže Praha

ANGELA – AVALON

Tak tohle je ten případ, kdy se těšíte, že by to mohlo být dobré a pak nastanou případy, že se to buď zlepšuje anebo se to trochu zkazí. Každopádně i přes zkušenosti s návštěvami je dobré, aby v hlavě zasvítila červená kontrolka a v pravý okamžik jste si řekli ne a dali zpátečku. Objednán jsem byl 3 dny předem a k Olivii. Prostě si rád počkám na masérku, se kterou bych se chtěl potkat. OK, salón potvrzuje, komunikuje a posílá adresu. Přicházím v daný čas na dané místo a po vstupu mi barová obsluhující slečna sděluje, že dnes Olivie zvolenou masáž nedělá a buď si mám vybrat masáž jinou anebo je mi nabízena jiná masérka – Angela. Moje chyba, měl jsem tady dát zpátečku a rozloučit se. Nota bene, že to asi salón věděl předem a mohl to napsat. Ztráta kytičky.

Přišla Angela, příjemná mladá slečna, zřejmě pravý opak předpokládané Olivie, tedy lolitka jak z Nabokova, přivítání nesmělé. Slečna je ze střední Asie, na obličeji to poznat není, kukuč vysloveně evropský. Povídání trochu v angličtině a v češtině. Při samostatné sprše (prostor pro dva lidi uvnitř nebyl) byla šance si slečnu prohlédnout; můj typ to úplně nebyl, ale moje chyba. Ležím na břiše, začíná masáž od nohou, moc erotické to není, nesmělost sama. Když asi po 10 minutách se dopracovala na záda a zkoušela body-to-body, rozhodl jsem se, že se otočím, aby tuhle ne moc erotickou část ukončil, čímž jsem ji totálně rozhodil. Tak to vzala zase od nohou a pak břicho a bylo jí zřejmé, že už do erotiky bude muset šáhnout. Tady ale se asi někde přiučila, protože se věnovala i veškerému příslušenství a to docela jemně a měnila rytmus. Požádal jsem o pussycat, což jí kupodivu nedělalo problém s tím, abych byl opatrný; což se samozřejmě u tak křehké dívky dalo splnit. Takže zakončení se střídavým rytmem a docela dobrým výhledem. N závěr samostatná sprcha a pryč.

Doporučení pouze pro ty, kteří mají tento typ dívek v oblibě. Slečna se ještě trochu musí srovnat s touhle prací nebo od ní rychle utéct. Fotky Vám nic moc neřeknou; přidávám tu, která ji nejvíce vystihuje. Na opáčko to není. Smajlík neutrální, spíše za chování salónu.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.;

https://www.tapky.info/?5172,angela-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

Angela.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 října, 2024 23:35

Was pussycat real pussycat like in RabbitHall or Candy? Or was it just view/touch only?

12 října, 2024 23:46

She looks absolutely stunning in the profile photos, and in the photo you posted. Slim and shy? Her biggest offense, the biggest turn off for you was her shyness? I might’ve lost something in the translation.

…Shy girls who love being licked are just my type, I must admit. 😅

Last edited 3 dní před by WhiteRhino
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx