Erotické masáže Praha

Luna – Fantazie masáže

Po přečtení pár recenzí o Luně, které ji popisovali jako dobře stavěnou, mazlivou slečnu s dobrým milým přístupem jsem si domluvil hodinovou masáž B2B.

Po zazvonění vcházím do budovy a točitým schodištěm vcházím do podzemního patra, kde mě uvádí asi recepční, která se mě ptá za jakou slečnou jdu. Řecepční mě vede do mého pokoje, s tím že Luna by tu měla za 2 minuty být. Než dojdeme do pokoje tak se potkávám s Lunou, která se mě hned s úsměvem na tváři ptá „jak se mám“.

Na pokoji domlouváme druh masáže a já platím dopředu. Překvapilo mě, že když jsem dával 2000 za masáž která stojí 1900 tak se mě hned Luna ptala, zda budu chtít vrátit. Když už dávám dýško, tak až po masáži/jídle a nebo službě kterou dostávám. Luna je oblečená v černých šatech, vypadá podstatně silněji než na fotkách.

Dostávám pokyn jít sám do sprchy, s tím že Luna za chvilku přijde. Luna přijde když už ležím na matraci. Postesknu si, že jsme nešli společně do sprchy.  Což bylo první nedorozumnění, Luny si to dotklo – prý jsem si o to měl říct.

Začíná masáž na břichu. Luna to částečně pojímá jako standartní masáž rukama, která je příjemná a částečně jako B2B. Erotické prvky tam nejsou, zato probíhá občasná konverzace – Luna je usměvavý tip slečny. Po chvilce navrhuji jestli by jsem se nemohl otočit, což Luna nesla nelibě, s tím že až po 20 minutách – další nedoroumnění. Atmosféra najednou nebyla dobrá, a to ani po otočce, která za chvíli následovala. Evidentně jsme si s Lunou nesedli. Stalo se ,mi to poprvé po cca 10 masáží. S Lunou jsme to vykomunikovali a masáž po cca 30 minutách ukončili s tím že se mi omlouvá. Vrátila mi část peněz – tak jako kdyby jsem byl na 30 minutové masáži.

Z masáže jsem odcházel rozladěný, jsem zvyklí na milejší přístup a lepší vzhled. Luny plnoštíhlá postava, která je na fotkách přešla do nadváhy s tím že obličej slabší průměr.

Hodnocení podprůměrné 🙁
Tělo na tělo, hodina
Cena 1900

 

https://tapky.info/?5104,luna-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

2.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx