Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie Massage

Pokud hledáte jedinečný zážitek, našli jste toho pravého. Procházel jsem zde recenze a Danielle’s vyčnívala. Obvyklá standardní masáž mě trochu nudila a chtěl jsem něco nového.

Rezervace byla přímočará, kontakt na Whatsapp je velmi citlivý a odpovídá na otázky (obvykle se ptám na doplňky, abych to předem potvrdil).

Pro ty, kteří hledají kyprou postavu (jsem velkým fanouškem tlustých dívek), Danielle trochu nesplnila očekávání, i přes působivá prsa je její tělo docela skleněná. To a její vlasy byly znatelně kratší než na obrázcích. Kromě toho je roztomilá a když procházela od vchodu do místnosti, měla rozkošný zvyk svůdně se ohlížet, když míjela každý roh.

Začíná masáž a začíná její ikonická hudební show. Skutečnost, že se nejedná o obvyklé kulhavé hudební možnosti (pop), ale spíše o klasickou hudbu na začátku, to dává vyniknout, ale to, jak dobře synchronizuje své pohyby s rytmem, je nádherné. Začátek měl také spoustu klasických thajských masážních pohybů, které zahrnují hodně klikání kostí a narovnávání zad. Zpočátku jsem byl mírně překvapen a v rozporu s tím, protože to trochu kolidovalo s „erotickým“ očekáváním, ale ocenil jsem to.

Jakmile jsem se otočil, začalo intenzivní líbání a ona se neudržela. Začal jsem se dotýkat jejího těla a ona se nestáhla a naznačovala mi, abych šel dál a dál, což jsem udělal. Nebudu zabíhat do všech detailů, ale řeknu, že se mi poprvé podařilo vyvrcholit dívkou pouze s jedním kolenem, což jsem netušil, že je to možné. Oba jsme se tomu museli chvíli smát.

Příjemné vyvrcholení, po kterém se zeptá, jestli se chci sprchovat sám nebo spolu a já říkám sám. Okamžitě vypadá ublíženě a ptá se, jestli se něco nestalo. Ujišťuji ji, že vše bylo v pořádku, je to jen osobní preference, vplížím se do dalšího polibku a ona to chápe. Z místa odcházím s dalším polibkem, svůdnou vlnou a skvělou náladou. Přijde znovu.

  • Nuru masáž s francouzským líbáním navíc a poprvé slevou
  • 60 minutes
  • 2400
  • Tapky Link
  • Hodnocení: (úžasné)
2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx