Erotické masáže Praha

Vivien – Infinity spa

Pršelo a já si říkal co kde a jak. Byl jsem na dýmce. A tak nebylo nic snazšího než pořešit masáž. V Infinity to bylo vždycky super. Ale mělo cenu riskovat s novou slečnou, když vím jaké holky mě a mojí specifičnost znaj skoro už dopodrobna? Yes! Odpověď je pánové, ano bylo dobré riskovat. Skoro až nejlepší.
Výběr a dohoda s operátorkou celkem rychlá…ono to se mnou ani nijak nejde, haha. A takže výběr padl na Vivien. Měl jsem tip na 2 holky ale moc milá a laskavá operátorka mi právě doporučila slečnu Vivien. Ok, wow, kupodivu měla za nedlouho čas. No tak parádaaa.
Hnedka jsem si vybral z bankomatu přesnou částku a jelo se si užít relax a navodit příjemné myšlenky.
Zvonim v Koubkově ulici a chvilku čekám než uslyším otevírání dveří.

Slečna stojí v moc hezkých, tuším že černých šatech. Zavedla mě do pokoje který byl až na konci chodby. Už tam to moc pěkně a romanticky svítilo. Vivien je taková povahou hravou a přijde mi, že se umí i velmi dobře adaptovat k odlišné skupině klientely (myšleno mě, haha)
Hnedka mi přinesla slečna kartičku a říkám si v duchu (jójó, takhle se to přece Fílovi líbí) a už jenom ta atmosféra a pocit že jsem na bezpečnym místě kde si mě holky váží a i co se týká hudby, je to úplně skvělé. Hudba a její hlasitost je podle mě tak akorát. Přinesl jsem si kafe už zvenku, Vivien to potěšilo a pobavilo zároveň a hnedka ještě odchází zkontrolovat sprchu, vyřešit finance + převléknout se.

Za dvě minutky přichází a jde se do sprchy. Holka se móóc krásně přitulí, hnedka si říkám, že by nebylo na škodu kdybych dal někdy opáčko jen ať vidí ten progres. Holka se sama zeptala, jakou teplotu mám rád. Tohle byl už první bod do kapsy Infinity a pro Vivien. Nová a už hnedka chápe, co potřebuju a co mám rád. Nevim, čím to bylo. Ale prostě jsme si jenom od začátku sedli a Vivien se toho nebojí.
Masáž měla velmi různý polohy a podoby a kreace nebo jak to nazvat.
Po sprše jsem si teda ulehl na futon, dopil si kafčo v kelímku a šlo se na věc.
Slečna hnedka přeskočila nohy a jala se pracovat s mými zády. To bylo perfektní. Já si ještě chtěl dopít kafe a holka už změnila polohu. Uh oh. Tady někdo jede high skills. Holka umí, holka umí. 69tka v její pozici byla také jedna z TOP. Ale to trochu předbíhám…

Masáž na zádech byla s Vivien byla velmi krásnou a propracovanou symfonií, která se moc hezky poslouchala.
Hezky se po mě „pomazlila“, masírovala zadečkem, přišlo i na řadu moc pěkné sténání. Přišlo mi, že fakt Vivien mi dává to, co umí nejlépe a že její tělíčko je k zulíbání.

Po otočce, mazlení jsme si užili tak akorát. Pak se slečna nádherně nastavila. Myslím že neměla absolutně žádný problém se mi nastavit na 69tku a tak nějak jsem cejtil že i co se týká twerkování a mého pohrání si s jejím zadečkem, bylo vše v pořádku.
Přišlo mi pak tak nějak od věci začít malý small talk a holka se na mě v té romantické tmě s trochou červeného světla, hezky usmívala a začala Fílovi naslouchat.

P. S. Pokud Vivien vydrží, budu velmi potěšen, když si jí budu moct zařadit mezi své stálé TOP holky.:) Jó a v neposlední řadě děkuji sympatické operátorce za setkání! Toho si cením dvojnásob. Nejsem pro hodně holek jednoduchý na „zpracování“. Ale s tím jsem už naučil tak nějak žít a já to naprosto chápu a nemám s tím problém. Proto budu jedině rád, když si tedy vyberu třeba 3 – 4 holky z Infinity za kterými budu pravidelně chodit a mít s nimi hezčí a pestřejší zážitky/masáže.
Opakování: Určitě
Doporučuji: Ano

Infinity mix
90 minut
3200,-

https://tapky.info/?5131,vivien-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

Hodnocení celé masáže: 🙂 (super, skvělá)

IMG_3730-0.jpeg IMG_3739-1.jpeg

2.8 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx