Erotické masáže Praha

Viktoria Matahari salon

Prvně chci začít tím, že to byla moje první masáž v životě a píši ji s trochu větším odstupem. Na webových stránkách jsem si vybral slečnu Viktorii. Po vstupu do podniku mě milá recepční usadila, nabídla vodu a čekal jsem než slečna příjde. Po přichodu slečny mě až zamrazilo, byla to opravdu velká kočka. Odvedla mě na pokoj, kde mi nabídla společnou sprchu. Ze studu jsem odmítl a šel do sprchy sám. Slečna se mezi tím svlékla do naha a čekala na mě na posteli. V plné kráse jsem uviděl její sportovní postavu, je vysoká a má opravdu sexy kukuč a sexappeal. Fotky na stránkách jsou její. Masáž začala na břiše a zeptal jsem se ji, jestli ji nevadí povídání. Nevadilo a musím říct, že jsme si bezvadně popovídali i o osobních věcech, to bylo moc příjemné. Ale zpět k masáži. Masáž zad uměla velmi dobře, celého mě prokřupala a nebála se na měl lehnout celým tělem a trošku poškádlit. Pomalu mě začala opouštět nervozita a já si to začal užívat.

Po nějakém čase mě poprosí o otočení na záda a začala mi masírovat prsa a jednou rukou začala šahat mezi nohy. Masérku jsem držel za zadek a užíva si pohled do jejích krasných očí. Bez nějakých okolků jsem trochu bojoval s erekcí, jelikož jsem byl opravdu dost nervózní, ale Viktorie navnadila atmosféru, že se ji podařilo mě dostat do polohy vzhůru. Nakonec si ho vzala mezi prsa a krásně mě honila. Střídala různé polohy a já si to opravdu užíval. Její tělo je božské a obličej snad ještě hezčí. Nakonec ji poprosím, že to ukončíme ve sprše. Tím jsem ji trochu překvapil, ale souhlasí. Ve sprše mi sama nastaví ruku na její prso, kde mi dovolí si hrát s bradavkou a druhou ruku na zadek a začala honící jízda. Po chvilce kapituluji a šíleně se klepu. To bylo teda něco. Poté se navzájem umyjeme a bohužel jsme zjistili, že jsme vytopili pokoj. Viktorie mě nechá ve sprše a pokoj jde ihned uklízet. Trochu mě to mrzí, ale mám i nahý úklid v ceně😀pohled to je náramný. Poté se strojíme a loučíme polibkem.

Viktorii jednoznačně doporučuji za její úžasný kukuč, postavu, super atmosféru a parádní pokec. Je to přesně typ holky, co si přeješ mít na pracovní schůzce jako doprovod. Snad se spolu ještě někdy potkáme. Byla boží.

Body2body

60 minut

2300

🙂rozhodně

admin edit: https://tapky.info/?5159,viktoria-matahari-salon-773-164-811-773164811

tZ4mC9TTSU_thumb-1.jpeg RpY5nFWxN0_thumb-0.jpeg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx