Erotické masáže Praha

Nicol – Sweet Peach

Nepohrdnu slevami a 50% off je natolik dobrá, že jsem se v rámci výletu do Prahy vydal do znovu otevřeného salonu SweetPeach, kde jsem byl už v prosinci, ale bohužel tým masérek se jim rozutek do konkurenčních podniků.

Objednání klasicky přes whatsapp bezproblémové v ČJ, kdy je nejdříve potřeba se doptat na dostupnost masérek. Bohužel nastaly komplikace.

Přijíždím na adresu salonu, zvoním na zvonek a píšu na WA, že jsem na místě. Nic se neděje a tak strávím 13 min před salonem. Poté ač nerad se odhodlávám prozvonit číslo na WA. Zvedá mi to asi ukrajinka, takže krkolomnější domluva. Za chviličku otevírá dveře salonu jiná slečna než objednaná Emma. Komplikace, že jsem nepotvrdil rezervaci, ale tu jsem potvrdil den předem. Na místě byla možnost z 2 slečen, ale já souhlasil se slečnou, která mi otevřela a to je Nicol.

Nicol je z ukrajiny, ale je tu natolik dlouho, že češtinu umí ovládat bravurně, že jsem ze začátku myslel, že je rodilá v ČR.

Vyfasuju pantofle a štrádujeme si to točícími schody do pokojů. Pokoj hezky vybaven sprchou tak akorát pro 2, LED osvětlení, svíčky, vonné serepetičky. Jediný zrcadlo je podél futonu.

Původně jsem návštěvu plánoval na 2 hodiny, ale Nicol tak dlouho nemůže, tak beru hodinu + líbání.

Nicol se jde připravit a já si zatím dávám úvodní sprchu solo. Na WA mi přichází zpráva, že uznávají chybu operátora a dostávám 10minut zdarma k masáži.

Po nějaké době přichází Nicol už oblečená v osušce a nese sebou objednaný džus.

Lehám na futon, Nicol zhasne v pokoji. Když ze sebe odhodí Nicol osušku, tak si všímám menšího tetování. Jinak zcela přírodní slečna bez úprav. Nicol nemá proporce modelky, ale aspon to je změna po klasickým 170cm/52kg. Ještě dostávám dotaz jaký songy chci, aby při masáži hrály.

Nicol na mě vyleje teplý olejíček. Úvodní část masáže se zaměřuje na ruční, kdy mi promasíruje lýtko, nohy, zadek až po krk. Poté začíná používat lokty, kdy se zaměřuje na záda a zadek. Na to mě projede ještě lýtkem/kolenem. Nicol na mě znovu rozleje olej a vrhá se na B2B, ale je to jen ve stylu nahoru dolu. Celou tuhle seanci sleduji bedlivě v zrcadle a Nicol mě chválí, že se na ní celou dobu pousmívám.

Otočka po cca 15min

Po otočce Nicol na mě rozleje olej po celém těle. Při rozmazávání se zaměřuje i na partie a začne lehce honit. Dlaněmi prozkoumávám její kozičky. Pousmíváme se na sebe. Nicol se ke mě nahne, dostávám do pusy prsíčka, který si nechá zlíbat. Na to se ke mě naklání a začne mě pořádně líbat, kde zapojuje dosti jazýček. Posunuje se a rukou prozkoumávám její poklad. Na to mi povídá at pracuji jemně, že je citlivá tam dole. Když jí povrchově přejíždím po pussy, tak se jakoby zasekne, přestane na chvilku se vším a prožívá doteky. Vzdychá do toho a užívá si to. Když se naše pohledy protnou pokračuje líbačka.

Poděkuje mi a ptá se jak to mám rád. Nechávám to na ní. Nicol je mi po boku a zaměřuje se na lingnam. Po chvíli mi sedá na nohu, kde je cítit živočišné teplo. Naklání se nade mne a probíhá další líbání. Na závěr požádám Nicol o 69. Přetáčí se a vystrkuje na mne zadek. S pussy mi zajede přímo k nosu a puse. Holt škoda, že PussyKiss stojí nesmyslných 1500kč. Lehce se posune  a při vzájemným uspokojovaní po chvíli dochází k mé explozi. Nicol se o mě postará, ale čas kvapí, tak mě rovnou pozívá na společnou sprchu.

Společná sprcha se nesla v omývacím stylu, kde mi omyje nádobíčko a záda. Nakonec si pohraji z kozičkami. Nicol mě nechává samotného do umýt a mezitím odchází se připravit na dalšího klienta do červeného prádýlka,

Objetí na závěr při odchodu a vzhůru do velkoměsta.

Závěr:  (Super, dobrá)

Door-door čas: 80 minut

Typ masáže: Sweet Kiss + líbání

Délka: 70 min

Cena :  1900,-

Nicol ještě nemá na tapkach profil.

admin: kontrolni otazka: kdyz Nicol nema na tapkach profil, tak davame odkaz kam ?

https://www.tapky.info/?5216,nicol-sweet-peach-774-400-796-774400796-eroticka-maserka

Nicol-741x1024-2.png Nicol2-741x1024-0.png Nicol3-741x1024-1.png

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx