Erotické masáže Praha

Liza – Red Bed

Chtěl jsem probádat něco nového a na webu RedBed salónu mě zaujaly fotky Kariny a Sofie. Podle google lens většina fotek fake, ale pokud bych tam v reálu vyfasoval něco podobných proporcí, pocitil bych satisfakci. Zaujala mě masáž King. V té době tu na salon nebyly žádné recenze, tak jsem to jel zkontrolovat. Měl jsem tam tu čest celkem se 3 holkama, tak se tu o celé té eskapádě trochu rozepíšu do jedné recenze, protože jednu jsem odmítl a druhá nemá žádný profil. Kdo není milovníkem čtení, tak Liza až na konci.

 

Dle popisu masáže má na rozjezd proběhnout nějakej menší lapdance v křesle, společná sprcha a masáž tělo na tělo. Při objednávání zjišťuji, že Karina už nepracuje, takže volím Sofii a potvrzují mi king masáž. Komunikace přes zprávy s „operátorkou“ velmi diskrétní. Když jsem se nejdříve optal, jaké masérky jsou ten den volné, okamžitě mi přišla odpověď formou asi 10 fotek polonahých holek.

Jinak lokalita fajn v ul. Mánesova. Prostor docela velký, zatím (asi) takový nevybavený, žádné útulné dekorace, ale funkční.
Sofie:
S recepční potvrzuji king masáž a přebírá si mě Sofie. Je to přirozeně hezká holka světlejší pleti, tělo vypadá pevně, kupodivu ani nevidím žádný tuzing v obličeji. Věk treba 25. Ale ty fotky na webu stejně klamou. Každopádně projevem je to spíš takovej ten přísnej typ holky, bichface v základní výbavě, což já teda někdy rád.. Ale co mě nasralo, že se od začátku chovala jak povýšená kráva absolutně bez nějaký pokory. Sice se chvílemi jakože smála, ale nesnažila se o žádné propojení a přístup, jak kdyby to chtěla mit rychle za sebou, shrábnout cash a jít ven. Připadal jsem si tam spíš na obtíž, což mi zkazilo naladu. Do toho tam z nějakého důvodu byla naplno puštěná sprcha, z které to teklo ven a vznikla tam menší povodeň. Ještě jsem to nechtěl vzdát, protože jsem si říkal, že to bude třeba taková ta divoká coura a masáž nakonec překvapí. Ale když jí oznamuju tu king masáž, tak netuší, o čem mluvím. Ne že by neuměla něco česky, ale prý o této masáži nic neví, žádný taneček nedělá, že jen b2b a vysmála mě, ať jdu teda do goldfingers nebo někam, že tady se přece masíruje.
Tak jsem v těch jejich papučích přebrodil rybník, odebral se zpět nahoru za paní provozní a s úsměvem to reklamoval. Provozní ,,celá udivená“ a omlouvajíc se mi jde něco domlouvat dolů. Po chvíli se vrátí s tím, že king masáž je novinka, slečna se stydí a bla bla. Nabídne mi druhou masérku Tinu, která zrovna vyprovázela nějakého svého krajana, a že mi udělá tu king masáž.
Tina:
Vypadala víc přátelsky, usmívala se a v tom příšeří se jevila vcelku pohledně. Takovej špinavej blond, tmavý oči, věk taky kolem 25. Úplně me netankoval ten pocit, že tam před pár minutama mačkala nějakého ukrajince, ale byl jsem docela nadrbanej, a když už jsem tam byl..Tak jsem souhlasil a vyčkal na ni. Vezme mě na druhej trochu větší pokoj. Dávám ji prachy s vědomím, že paní provozní vše domluvila. Tina mluví jen anglicky a ptá se, co bych teda rád. Říkám, no že tu blbou king masáž s tím tanečkem či co. Překvapeně na mě čumí a vysmátá říká, že to nikdy nedělala a opět jsem poslán do goldfingers. Připadal jsem si už jak u debilů. Nakonec teda souhlasila, ale už jsem tušil průser a nechtělo se mi to jít znovu reklamovat. Měla na sobě jen ručník, tak jsem si vyzval, ať si na ten taneček vezme nějaký prádlo. Mezitím jsem dal sprchu nedobrovolně studenou. Společnou stejně nechtěla. Všímám si, že její tělo nic moc, je sice pevný, ale ty křivky tam nejsou. Kalhotky měla takový obyč brazilky a celkově mě to úplně nežhavilo. Sednu na židli a ona se tam začne nějak prapodivně kroutit. Vypadala u toho jak takovej ten nafukovací reklamní panák, co sebou mrská sem a tam, akorat tenhle byl napůl vyfouklej a jen se tak pohupoval sílou větru. Snažil jsem se ji tam koordinovat a štelovat jako loutku, abych z toho alespoň něco málo vzrušujícího vytřískal. Ona se u toho smála, jako že to bojkotuje. Po chvilce jsem to vzdal, pač už to z hodně trapného začalo být ultra trapné.
Masáž zad o hovně. B2B skoro žádné, jen tam něco zkoušela kozama. Zrcadlo jedno vedle postele, ale kvůli blbě rozloženém světlu v něm moc vidět nebylo. Chtěl jsem to přerušit a odejít, ale už jsem měl zaplaceno, tak jsem si řekl, že už to nějak doklepnu. Po otočce hoňka, která ale kupodivu úplně marná nebyla. Dozvídám se, že jakékoliv doteky na její rozkrok zakázány. 69 nechtěla, tak jsem si ji alespoň nastavil na čokla vedle mě a ja jí viděl na zadek. Že by ten její klín byl pastvou pro oči se úplně říct nedá. Ale udělala mi to s citem, takže vysypaní ok. Pak mě začala nepřímo vyhánět do sprchy, ale zbývalo ještě dost času. Druhé kolo mi odmítla, že se to prý nedělá, tak jsem jí řekl, ať mi teda masíruje záda. Při tom jsme něco málo povídali, ale masáž zas o hovně a pohár trapnosti opět přetekl, takže jsme to radši odpískali. Sprcha samostatně a opět studená. Třešničkou na konec bylo, že tam též protékala sprcha a vznikl tam rybník stejně jako v prvním pokoji. Nacucaly mi tam od toho nohavice u kalhot až skoro po kolena, takže jsem vypadal, jak kdybych skutečně přebrodil nějakej potok.
Skvělá hoňka za dvojku, takže pokud vám tam nabídnou nějakou Tinu podobného zjevu tak nebrat.
Probudil se ve mě bojovník za práva norníků a šel jsem za paní provozní, jestli si jako nedělaj prdel. Sama se mě ale jako první zeptala, jaká že byla masáž, takže jsem jí poskytl plnou zpětnou vazbu. Dala mi ve všem za pravdu a jako kompenzaci nabídla další masáž. Tady cením snahu o nápravu.
Liza:
Za několik dnů mi napsali, že maj novou masérku Lizu, a že je skvělá a dělá king masáž. Moc jsem tomu nevěřil a nechtělo se mi tam vracet, ale tak kromě času jsem asi neměl co ztratit. Fotky na webu jsou buď tak 10 let staré a dost upravené nebo fake. V reálu je to už docela vyjetá rašple, a to i díky projevu, kterým působí, jak kdyby byla celej den pod peřinou. Kastle už docela zrezlá, neforemná a zřetelně měkká. Zadek žádný, kozy už taky dávno přesáhly maximální datum trvanlivosti a celkově je spíš pohublá (překvapivě). Jakože hnusná není, ale tu kobru z fotek připomínající třeba Ninu z Luxury nečekejte. Každopádně jsem asi zvrhlej a šel do toho. Měla na sobě černý krajky, košilku, vysoký podpatky a celkově působila jako kurva z lacinýho bordelu. Kupodivu se tam fakt i posnažila o nějakej strip. Různě se tam kroutila, kousala mě do péra přes kalhoty a furt vydávala takový kurví pazvuky. Má takovej jakoby vychlastanej hrubej hlas. Společná sprcha trochu akčnější. Vyloženě B2B masáž neproběhla. Spíš se tam o mě jen všemožně a nahodile třela kozama, ať už  jsem byl na břiše nebo na zádech. Furt přeskakovala sem a tam. Při tom mi ho chvilemi honila. Nebyla to prostě žádná promyšlená, relaxační ani sportovní choreografie, ale spíš jen takové blbnutí a jak byla nafrčená, tak to mělo dost rychlé tempo. Nakonec jsem ji hodil na záda a různě ji tam vyjížděl kozy, mezi stehna a pak se nechal vyhonit a celou ji zcákal včetně tváře a vlasů. Po 1-2 minutách od první vykládky mi ho zase vzala útokem a chtěla docílit další, ale to prostě nešlo i z toho důvodu, že mě úplně nevzrušovala, takže jsem radši zavelil sprchu. Tam se to nějak znovu rozjelo a nakonec jsem zdárně podruhé vysypal na kozy, když mi tam trochu polízala zespod koule.
Vyždímanej jsem byl dost, sexualita tam taky byla, ale s erotickou relaxační masáži to nemělo nic společného. Tohle bych si víc užil možná někdy v 6 ráno nakalenej, když bych si chtěl zařádit bez koitu a orálu. Což mi ale nějak nedává smysl. Lizu bych viděl spíš někde v Lotosu nebo Hance, tam by zapadla, ale v masážních salonech této cenové relace tohle nemá co dělat. Ale pokud tohle někdo vyloženě vyhledává, tak směle doporučuji.
Celkově tento salon je zatím provozován hodně ledabyle a zmatečně, byť se snaží prezentovat jako jiné jíž zavedené salony. Někdo se tady snažil udělat rychlej byznys a upřednostnit kvantitu před kvalitou. Holky se tam střídají častěji než profily na webu a je to prostě takový 50/50. Nabídka služeb na webu neodpovídá realitě a je dost pravděpodobné, že dostanete stejnou masáž, ať už zaplatíte za tu nejlevnější nebo nejdražší.
program:
King masáž
60min
2400,-

ug8kMhaFv5JECaIZRFHZZATrfeJRSizxKztSMPGE.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 srpna, 2024 01:26

no kolego, to je nátěr že to můžou rovnou zavřít 😅 ale za sebe děkuji, ani se nemusím obtěžovat rozklikávat jejich web a zůstanu u osvědčených masážních adres 👍

15 srpna, 2024 15:59
Reply to  Okc94

vždyť už to i zavřeli  😅 

15 srpna, 2024 14:01

To jsem se moc pobavil, ty jsi měl být spisovatel 😀

15 srpna, 2024 15:22

Jak jsi myslel to „Lizu bych viděl spíš někde v Lotosu nebo Hance“? Jestli masáže Hanka, tak tam jsem byl před více než 10-ti lety u masérky, která tam už dávno není a nepamatuji si nic „extra“ 🙂

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx