Erotické masáže Praha

Nataly – Candy Shop Massage

Nataly mne zaujala na webu Candy i první recenzí zde na Ťapkách. A obojí se, v tom nejlepším smyslu, víc než potvrdilo.

Podlouhlý obličejík s tmavými jemnými rysy, přiměřeně sportovní tělíčko s nádherným měkkým zadečkem, vše přírodní. Při přivítání na jednom z ramínek tetování až někam k lokti, ale na odhaleném těle pak už myslím jen nějaký nápis na bříšku. Což bych možná ani neviděl, kdybych ji po (jejím samostatném) odstrojení na pokoji nepožádal mile o přisvícení, a Nataly vypadala spíše potěšeně, že mi může vyhovět.

Ta prsíčka má skutečně spíše takové povislé jedničky, s velikými dvorci téměř přes celá, ale kvůli mně si je rozhodně předělávat nemusí. A pokud to máte jinak, tak (mi) za Nataly raději ani nechoďte… A i když ve svých 24+ letech masážnicky zřejmě začátečnice, tak žádná stydlivka a už vůbec ne netykavka (to se v Candy snad ani nemůže stát…), naopak mně se projevila jako spontánně vášnivá.

Po nabídce pití pak ve sprše téměř hned obligátní Candy nabídka, zda chci (pro neznalé: vyhonit) jednou nebo dvakrát. Kdo jste pro, Nataly to s vámi zvládne nejspíš i víckrát. Já si to šetřívám obvykle na závěr, a vzhled, postavička a objímání a přivíjení se od této slečny s velmi uvěřitelným vzdycháním a téměř nadšenou odezvou na mé opětování mne už ve sprše slušně nabudily tak, že na futon jsem už šel fakt hodně nadržený.

Tam se mne Nataly zeptala, jak si masáž představuji, tak jsem ji zaměřil na záda a téměř jsme neztráceli čas nohama. Svými ručkami masíruje nádherně jemně, tak jsem jí řekl, ať klidně víc přitlačí prsty (nějaké lokty či kolena na mne ani nezkoušela), ale je tak citlivá a něžná, že už tato část byla neobvykle erotická a příjemná. I když jsme si při tom trochu povídali – Nataly rozumí velmi dobře a celkem dobře česky i mluví – a když vlastně spíše jen odpovídala, tak tiše, což jí dodávalo zvláštní půvab a podporovalo erotickou atmosféru.

To nejlepší pak začalo, když mi začala jezdit, či spíše se třít, pomalinku po zádech. Tiskla se při tom celým tělem až po bradu – to asi i díky těm tenkým prsíčkům, ale s vystouplými bradavkami – a k tomu krásně, a v této fázi řekl bych už nehraně vzdychala. Pochopil jsem, co se jí na tom tak líbí, tak jsem se jí při projíždění mírně nadzvedával do rozkroku a nakonec i podstrčil ruku, která mi postupně zvlhla, její přítlak a vzdychání zesílily – vlastně se mi poprvé po tolika(!) masážích podařilo nabudit masérku už z lehu na břiše. Pak po mne jezdila svým kouzelným zadečkem, kdy jsem si teprve všiml, že ji můžu i sledovat ve dvou zrcadlech.

Po otočce to bylo od Nataly opět pomalinké vášnivé těsně přilehlé ježdění, navíc s úžasným očním kontaktem a úsměvem přecházejícího od plaššího k provokativnímu. A její opakované přibližování rtů k mým, které jsem si netroufl opětovat a něco zkazit, vyústilo v její polibek, po němž se vítězoslavně usmála. Pak jsem si užil pusou i rukou jejích koziček a vypadalo, že i ona to ocenila. A to vše, včetně její imitace obráceného koníčka či ty vyzývavé pohledy mne rozžhavily tak, že když se mi už chtěla začít věnovat dole ručně, jsem jí nabídl, ať si lehne na záda, což zvědavě, nechci říct přímo dychtivě, udělala. A tak jsem podobnou mincí přispěl k masáži a troše těla na tělo zase já, až vzrušeně vzdychala a nakonec mne i objímala.

Už mne nenapadalo, kam v rámci pravidel pokračovat, tak se vracím na záda a Nataly na mne zaujímá polohu 69 – a to je u ní pánové vážně nádhera: má ji takovou schovanější, ale vzorově úhlednou a krásně narůžovělou, že jestli začne dělat pussycat, nejspíš si vy i ona přijdete na své. Nataly má jemný cit i v ručkách, takže si i přes ten můj úchvatný výhled a práci s jejím zadečkem pohrávala se mnou poměrně dlouho a z mého výstřiku pak skoro vykřikla. Oba jsme se ještě dohladili, bylo co utírat, včetně mé ruky, a následovalo dotulení a dopovídání, pro něž je GFE nicneříkající neosobní zkratka.

Nataly při tom možná ztratila pojem o čase, nebo ještě nemívá zástupy klientů, každopádně je obrovsky hodná, takže k dotazu na čas a přechodu do sprchy jsem nás ohleduplně vybídnul já, kde jsem fakt zalitoval, že z ní nemůžeme odejít společně do ulic velkoměsta a v září pak třeba odjet na společnou dovolenou…

Bylo 10 minut po předepsaném čase, na recepci se na nás recepční dívala trochu divně, takže salón jsem opouštěl po z mé strany možná až ukvapeném rozloučení s krásnou, milou a vřelou Nataly. Ale rád se k ní vrátím, tak doufám, že vydrží, předpoklady i pro nejvyšší standard Candy podle mne všechny má. I když si je masážně zatím ještě trochu nejistá, je zároveň tak bezprostřední, empatická a vstřícná, že vám s ní bude jistě skvěle jak naprostým masážním začátečníkům, tak společně s ní si můžete přijít na své i vy zkušení.

Masáž: Tělo na tělo

Délka: 60 minut

Cena masáže: 1800 Kč (akce 10 % na nové masérky, nebo sleva 10 % na novou pobočku Vinohrady do 15.8.) + dýško do původní ceny

Hodnocení: jasný

Odkaz: https://www.tapky.info/?5177,nataly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

nataly-5-1.webp nataly-3-0.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx