Erotické masáže Praha

Lili – Tantra club

Před nějakým časem jsem se rozhodl vyrazit na svojí první masáž. Po přečítání různých recenzí jsem vybral Tantra Club na Vinohradech. Přes WA jsem zjistil, které masérky jsou ten den k dispozici a vybral Lili.

Zvoním na zvonek, otevírá mi přímo Lili v přiléhavých černých šatech. Přívítání spíše formálnější. Dostávám přezuvky a jdeme na pokoj. Na pokoji objednávám vodu a Lili na dobrých 5 minut zmizí.

Po návratu domlouváme VIP na 60 min a jdeme do sprchy. Ve sprše se navzájem pomalu poznáváme. Lili má krásnou postavu, pěkný zadek, pěkná prsa s výraznějšími bradavkami. Sprcha velmi příjemná, mazlící, žádná divočina.

Po sprše jdeme na futon. Probíhá drobná masáž nohou, zad a následného B2B. Přiznám se ale, že si příliš detailů na břiše nepamatuji. Po otočce následuje opět příjemné B2B s hlazením po všech částech těla. Ujišťuji se, kam všude můžu a prý všude, ale pouze na povrchu. Chvíli je otočená čelem ke mně a při klouzání po mém těle směrem nahoru to vždy vypadá, jako kdyby mělo dojít na líbání, ale vždycky těsně před uhne. Když pak hodim zmateně vyčítavý pohled, tak se šibalsky ušklíbne a řekne: „to víš, to já jen tak trochu zlobím“ :D, potvůrka jedna 😀 . Následuje pak 69, kde si opět užívám její krásný zadek a klín, se vším všudy v rámci pravidel a při které mě díky její šikovné technice dovede až do zdárného konce.

Druhá sprcha probíhá přítulně a zároveň i očistně. Působím tak trochu zmateně a vykolejeně, tak se tomu zasmějeme. Pak již jen placení, rozloučení a odchod.

Lili je velmi příjemná, sympatická a usměvavá slečna z UA s hezkou postavou (v CZ prý cca od Covidu). Domluva v pohodě v češtině.

 

lily_0110-0.jpg lily_0211-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx